Coafurile naturale, vedetele acestei primaveri (Galerie Foto)

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 18:12
12875 citiri
Coafurile naturale, vedetele acestei primaveri (Galerie Foto)

Odata cu venirea primaverii, fiecare femeie trebuie sa renasca si sa isi evidentieze cat mai bine frumusetea.

Pe langa o vestimentatie adecvata si un machiaj corespunzator, fiecare femeie trebuie sa mizeze si pe coafura.

Indiferent ca aveti un par lung sau scurt, par cret sau drept, trebuie sa jonglati cu cele mai la indemana trucuri pentru a iesi in evidenta.

Specialistii sustin ca in acest sezon frumusetea naturala este cea care va face diferenta intre femei.

Daca aveti chipul alungit sau oval, este bine sa mizati pe volum. O tunsoare pana la nivelul urechii este ideal, indiferent daca aveti parul cret sau drept, scrie Femme Actuelle.

Pentru un aspect natural, este bine sa va lasati parul usor revasit sau chiar sa-l ciufuliti putin cu degetele.

Imaginea retro si rock, in spiritul anilor '80, poate fi data de o tunosare scurta, cu volum in partea de sus. Este o tunsoare potrivita pentru femeile de toate varstele, fiind o chestiune de stil si de adaptare.

Mare atentie: machiajul este esential la o astfel de tunsoare.

Nu va place parul lung, insa nici cel scurt nu va avantajeaza? Atunci apelati la o tunosare usor jucausa, pe diferite trepte de lungime.

Daca aveti sub 35 de ani, atunci ar fi pacat sa nu atrageti atentia cu un par lung si frumos. Tunsoarea in franjuri si bretonul vor crea un look de exceptie.

Femeile care au fata patrata sau care au trasaturile puternic conturate trebuie sa apeleze la tunsoare de lungime medie si mai ales carare intr-o parte.

Parul lung si blond este preferat mai ales de tinere. Dupa varsta de 40 de ani acesta nu mai este recomandat, mai ales daca tunsoarea presupune breton si suvite franjurate.

Imbinarea unui stil de frizura masculin cu unul feminin este foarte la moda in aceasta primavara. Este ideal pentru toate varstele, iar accentul trebuie pus pe culoare.

Vrei o tunsoare pur feminina? Atunci parul pana la umeri si buclele usoare trebuie neaparat sa iti contureze trasaturile fetei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#coafura naturala, #coafura primvara, #stil tunsori , #tunsori