Valentine's Day: 4 idei simple pentru un cadou de efect

Marti, 09 Februarie 2016, ora 11:50
4378 citiri
Valentine's Day: 4 idei simple pentru un cadou de efect

Nu e usor sa gasesti acel "ceva special" de Valentine's Day, iar bugetul este un factor care iti poate restrange uneori optiunile.

Daca nu te-ai hotarat inca ce cadou sa-i faci iubitei tale, pe Okazii.ro vei gasi o selectie speciala de produse pentru Valentine's Day.

Ideile noastre te pot ajuta sa fii la inaltime, beneficiind in acelasi timp si de oferte foarte bune pe care vanzatorii si magazinele de pe Okazii.ro le-au pregatit in aceasta perioada.

Bijuteriile din argint sunt accesorii care ii definesc unei femei stilul si ii ofera un plus de eleganta. Daca stii ca iubeste argintul, alege-i un set de bijuterii care sa-i aminteasca mereu de ziua speciala in care le-a primit.

Poti alege si combinatiile de argint cu perle, cristale Swarovski sau pietre pretioase, multe dintre bijuteriile pe care le gasesti pe Okazii.ro fiind lucrate manual, aspect care le ofera un plus de farmec si originalitate.

Nina Ricci este o companie care creeaza parfumuri din 1946, cand a introdus pe piata Coeur Joie. De-a lungul anilor, portofoliul companiei a fost imbogatit cu peste 50 de parfumuri, L'Air du Temps fiind cel mai cunoscut dintre acestea.

Poti gasi multe dintre parfumurile Nina Ricci in selectia realizata de Okazii.ro. Daca iubita ta prefera unul dintre parfumurile create de casa Ricci sau daca schimbarile si lucrurile noi o incanta, ofera-i placerea unuia dintre cele mai tentante cadouri pentru o femeie.

Daca este o fana a produselor cosmetice, se va bucura cu siguranta de o noua trusa de machiaj profesionala. Va fi incantata sa descopere culorile si texturile favorite, care o vor ajuta sa-si puna in valoare frumusetea in fiecare zi.

Fossil este una dintre marcile care se regasesc tot timpul in topul preferintelor femeilor in materie de ceasuri. Okazii.ro a inclus in oferta modele potrivite pentru mai multe stiluri: elegant, fashion, casual sau sport.

Ceasurile Fossil sunt recunoscute pentru designul spectaculos si culorile atragatoare ale fiecarui model. Iti vei impresiona iubita cumparand pentru ea un ceas Fossil.

Alege chiar acum unul dintre produsele aflate in oferta Okazii.ro si pregateste cu dragoste surprizele de Valentine's Day!

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#cadouri Ziua Indragostitilor, #cadouri valentines day , #valentine's day