Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

9 modalitati inedite de a purta blugii (Galerie foto)

Miercuri, 17 August 2011, ora 17:16
24337 citiri
9 modalitati inedite de a purta blugii (Galerie foto)

Blugii reprezinta una dintre cele mai cunoscute si folosite piese vestimentare, dar oamenii au tendinta sa ii considere comuni, neinteresanti, buni de luat doar la o iesire cu prietenii.

Cu putina imaginatie insa, ii poti accesoriza astfel incat sa mearga in orice ocazie si sa poti purta si anumite modele la care nu te-ai gandit ca ti s-ar potrivi. Iata ce iti recomanda Glamour:

Poarta blugii iubitului: fie ca ii imprumuti din garderoba prietenului sau ii iei direct din magazin, blugii de barbati pot arata foarte bine pe orice femeie. Adauga o curea lata, cu o catarama draguta, si un tricou sport.

Blugi cu talie inalta: vei avea silueta anilor '70 daca asortezi o pereche de blugi inalti cu o bluza lejera, bagata in pantaloni, si o geanta mare, impunatoare.

Cum porti dublu denim: blugii stransi pe corp si o camasa din denim nu vor crea o imagine monotona daca la tinuta este adaugat un accesoriu colorat, care sa dea viata. Pune o haina maro de piele si o geanta vesela.

Blugi negri: acestia sunt ideali pentru ocazii unde nu te poti duce imbracata sport, dar nici nu vrei sa exagerezi cu eleganta. Alegerea Jessicai Alba este mai mult decat graitoare.

Blugi stramti cu cizme lungi: astfel vei transforma cea mai plictisitoare pereche de pantaloni intr-una extrem de sic. Adauga si un pulover lung si o camasa aparent sifonata, pentru un efect total.

Blugi colorati: pe timpul verii poti purta ce culori doresti, iar daca vrei sa porti o camasa de blug si nu vrei sa fii monotona, pune pantalonii intr-o nuanta cat mai aprinsa.

Blugi albi: nu este o regula sa ii porti doar vara; ii poti asorta cu un top lung, inchis la culoare, si niste botine decupate la varf, vestimentatie ce va fi potrivita si in perioadele putin mai racoroase.

Blugi normali, infrumusetati: asa cum a facut Pipa Middleton, poarta o pereche de blugi absolut normali si simpli cu o bluza colorata, rafinata, o poseta mare si un sacou.

Blugi evazati: chiar daca multa lume spune ca nu mai sunt la moda, important este cum ti se potrivesc tie. Daca ai o silueta zvelta, vor veni de minune, conferindu-ti un aspect sic. Adauga o bluza larga, alba, si un pulover sau sacou inedit.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#blugi combinatii, #modele blugi, #jeansi sfaturi, #jeansi vestimentatie, #blugi potriviti, #cum combini blugi , #vestimentatie