Cu ce nuante de topuri se asorteaza blugii negri

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 17:15
8069 citiri
Cu ce nuante de topuri se asorteaza blugii negri

Unele piese vestimentare sunt absolut nemuritoare, putand fi asortate cu nenumarate variante de haine, astfel incat sa denote diverse stari de spirit si sa poata fi purtate in diverse situatii.

Jeansii negri fac parte din aceasta categorie. Iata ce culori pot avea topurile cu care ii asortezi, conform Mom.me:

Alb

Blugii negri cu un top alb formeaza o tinuta sofisticata, potrivita pentru serviciu. Negrul este neutru si subtiaza, iar o bluza alba este destul de consevatoare pentru birou. Daca dupa ce iesi de la munca mergi direct in oras, ia-ti la tine o vesta colorata, un lantisor lung si alte accesorii vesele.

Pastel

Daca iti plac nuantele pastel, ai noroc. Acestea nu se potrivesc cu blugii deschisi la culoare, pentru ca nu ar exista niciun contrast si tinuta ar fi plictisitoare. In schimb, cu pantalonii negri fac pereche buna. Pentru un plus de eleganta, poti alege un material mai pretios, precum matasea.

Daca vrei sa fii trendy, poarta ceva din dantela sau cu broderii.

Culori indraznete

O modalitate prin care sa ai o tinuta indrazneata, dar nu exagerata, este aceea de a purta nuante inchise cu unele mai puternice. Rosul, cobaltul, verdele si movul merg foarte bine cu blugi negri. Sunt acceptate si alte nuante, precum galbenul sau portocaliul, desi nu reprezinta cea mai buna combinatie.

Incearca sa iei in considerare si nuanta parului atunci cand alegi culorile hainelor. Roscatele ar trebui sa stea departe de un rosu inchis, cand vine vorba de top, si sa opteze pentru tonuri mai blande, de roz. Cu cat este parul mai aproape de castaniu sau blond, cu atat iti va sta mai bine cu topuri in culori puternice.

Imprimeuri

Datorita faptului ca negrul este o nuanta neutra, nu este nevoie sa stai departe de imprimeuri in partea de sus. Poarta ceva cu imprimeuri geometrice, pentru un plus de stil, sau ceva in dungi gri, culoarea fildesului sau bej. Poti sa porti si top si pantaloni negri, dar in aceasta situatie sunt foarte importante accesoriile, care sa inveseleasca tinuta, sa o scoata din monotonie si sa ii confere personalitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#blugi negri combinatii topuri, #blugi negri nuante top, #blugi negri culori tricouri, #blugi negri asortare , #vestimentatie