Cum sa alegi blugii care sa ti se potriveasca perfect (Galerie foto)

Miercuri, 22 August 2012, ora 07:01
20017 citiri
Cum sa alegi blugii care sa ti se potriveasca perfect (Galerie foto)

Este greu pana reusesti sa gasesti perechea aceea de blugi pe care sa nu mai vrei sa o dai jos de pe tine. Jeansii pe care vrei sa-i porti si la petreceri si la scoala sau serviciu, dar si la padure sau intalnire.

Totusi, cu putina atentie, vei reusi sa gasesti exact pantalonii care sa te avantajeze, indiferent de forma corpului tau, conform All You.com:

Rotunjimi generoase

Ai rotunjimi generoase si nu gasesti jeansii care sa te faca sa te simti mai zvelta, dar in care sa ai si indeauns de multa libertate de miscare. Daca te afli in aceasta situatie, trebuie sa cauti un material care sa fie pe jumatate elastic.

Stai departe de efectele de prespalare sau de decolorare treptata a materialului, caci acestea vor atrage atentia asupra coapselor tale. Spune "nu" si buzunarelor in exces, capselor si altor elemente decorative.

Burtica

Blugii cu talie joasa scot burtica in evidenta, oricat de mica ar fi ea, facand-o sa se reverse peste ei si sa arate inestetic. Ai nevoie de blugi cu talie inalta, care sa mentina acest exces in interiorul pantalonilor, nu sa-l puna in evidenta si mai tare.

Cauta firme de blugi destinate femeilor mature, nu adolescentelor. Daca, totusi, problema tot nu se rezolva, poarta jeansii cu o bluza larguta care sa acopere zona problema.

Coapse mari

Vrei sa iti pui in evidenta talia subtire, dar in acelasi timp trebuie sa ai grija sa iti ascunzi putin din coapse. Alege o pereche special conceputa pentru femeile cu forme, care sa aiba cateva elemente integrate, precum o banda elastica in jurul taliei. Astfel, vei reusi sa creezi o silueta de clepsidra. Poarta nuante inchise, care te avantajeaza mai mult decat cele deschise.

Picioare lungi

Majoritatea jeansilor sunt prea scurti pentru tine si iti este imposibil sa arati elegant imbracata astfel. Cauta modele inca netaiate, care sunt lungi si pot fi taiate apoi, pe comanda, la croitorie.

Silueta in forma de clepsidra

Vrei blugi care sa iti imbrace formele, dar care sa nu te stranga si sa te jeneze. Alege pantaloni drepti, care iti alungesc corpul si iti fac picioarele sa para mai subtiri si mai lungi. Ai grija sa aiba talie inalta, ca sa ascunda burtica, si sa fie din material usor elastic.

Talie lunga

Daca ai un abdomen mai degraba lung, este posibil ca atunci cand mergi sa apara senzatia ca blugii tai nu se misca odata cu corpul. In plus, atunci cand te asezi s-ar putea sa dezvalui mai mult decat ti-ai dori.

Pentru a evita acest lucru, cumpara pantalonii cu cea mai inalta talie pe care o gasesti, cu o banda elastica interioara, care sa ii tina stransi pe tine. Evita denimul mulat pe picior, care se poate lasa in timp.

Silueta in forma de para

Pantalonii conici iti fac picioarele sa arate mai slabe de la solduri pana la glezne, asa ca sunt perfecte pentru astfel de siluete. Adauga o curea subtire, lasata lejera, care sa creeze iluzia unei talii.

Solduri mari

Soldurile tale sunt mai proeminente, asa ca blugii potriviti pentru ele vor fi largi pe talie. Alege un material mai subtire, care sa se muleze mai bine pe corp, forma dreapta, fara buzunare si alte detalii, si poarta o curea.

Statura miniona

Esti destul de scunda si, atunci cand iti alegi o pereche de blugi, parca ai inota in ei. Evita modelele conice sau trei sferturi, care iti iau din inaltime. Poarta mai degraba pantaloni evazati.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#blugi modele potrivite corp, #jeansi potriviti forma corp, #jeansi femei forme avantajoase, #jeansi femei forma corp, #blugi potriviti forma corp , #vestimentatie