Griul, culoarea care te scoate din impas indiferent de tinuta

Vineri, 06 Noiembrie 2009, ora 00:48
14374 citiri
Griul, culoarea care te scoate din impas indiferent de tinuta

Designerii francezi au mizat intotdeaua pe gri, o culoare care se potriveste oricarui sezon, daca stii sa o dinamizezi cu alte nuante.

Daca negrul a fost considerat mereu chic, griul este un pariu sigur pentru tendintele acestei ierni, de aceea trebuie sa il lasi sa iti "invadeze" garderoba.

Barbatii evita prin natura lor efectul de efeminare, folosind mult gri in vestimentatie. Daca esti o femeie puternica, inspira-te din acest stil, dar adauga culori precum verde, portocaliu, roz, violet sau galben, pentru a te simti stralucitoare.

Luati in considerare sfatul Femme Actuelle de a purta accesorii care au culori aprinse, dar sa pastrati armonia si stilul.

Griul are avantajul ca poate fi asortat cu orice culoare, poate fi purtat la orice tinuta si mai ales se potriveste oricarei femei, indiferent daca este blonda, bruneta sau roscata, daca are tenul inchis sau deschis.

Pentru ca griul este atemporal, avand in garderoba un costum clasic din aceasta nuanta veti iesi din impas atunci cand trebuie sa purtati o tinuta eleganta.

Daca adaugati si un sirag de margele colorate, vei fi practic ca si decupata din revistele de moda. Daca nu iti plac margelele, poti pune, de asemenea, o esarfa colorata supradimensionata.

Daca sunteti o fana a stilul retro, surpriza: griul vi se potriveste! Purtand un pulover lung de mohair de aceasta nuanta peste o rochie, fusta sau pantaloni colorati cu siguranta veti fi extrem de chic.

Alegeti sa purtati o rochie albastra de lana pe timp de zi sau din satin rosu pentru seara. Puteti purta si o centura, deoarece pune accentul pe talie.

Pentru un stil casual, puteti alege o bluza cu manecile largi, gri, si o pereche de pantaloni stramti, colorati. Combinatia bumbac-casmir este ideala.

Ce zici de stilul androgin? Un costum gri clasic cu un top colorat sexy este perfect pentru o zi in care, dupa munca, mergi direct la o petrecere. Este tinuta ideala daca porti si tocuri.

Daca vrei sa fii trendy, poarta o pereche de pantaloni largi de nuanta gri si o jacheta foarte colorata. Joaca-te cu lungimea hainelor si poarta neaparat cizme!

Pentru un look 100% romantic, poarta in timpul zilei o rochie lejera cu colanti si cizme. Fii indrazneata si scoate in evidenta ce ai mai frumos!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#poarta gri, #culoarea gri, #griul impas, #vestimentatie gri , #vestimentatie