Haine care nu se demodeaza niciodata

Joi, 23 August 2012, ora 09:10
8131 citiri
Haine care nu se demodeaza niciodata

Trendurile din moda vin si pleaca, dar unele piese raman in actualitate mereu. Acestea te vor scoate din multe incurcaturi, din situatii in care nu stii ce sa porti si te vor si ajuta sa economisesti bani.

Iata care sunt acestea, potrivit Everyday family:

Costum

Costumele pot sa fie purtate integral sau separat, ori fusta, ori bluza sau sacoul, la serviciu, la un interviu, la un eveniment unde vestimentatia trebuie sa fie conservatoare si pot chiar sa fie adaptate unei tinute casual. Poti sa porti fusta sau pantalonii cu bluze, camasi, pulovere, maieu in culori mai vii sau clasice, aspectul fiind de fiecare data diferit.

Fusta-creion

O fusta de acest tip, pana la genunchi, este clasica, sexy si potrivita pentru aproape orice tip de silueta. Iti va crea niste solduri si un posterior foarte atragator. Si aceasta poate fi combinata in fel si chip.

Pantaloni negri

Pantalonii negri sunt potriviti pentru cele mai multe ocazii. Acestia trebuie sa aiba modelul potrivit, astfel incat sa iti puna in evidenta lungimea picioarelor, fara sa mareasca vizual soldurile. Ii poti purta cu tocuri, pentru mai multa eleganta.

Jeansi inchisi la culoare

Modelele de jeansi se schimba de la an la an, dar cei inchisi la culoare, simpli, clasici, vor ramane in actualitate indiferent de sezon si chiar an.

Bluze

O bluza alba, clasica, de bumbac sau matase, va scoate orice femeie din incurcatura, fie ca trebuie sa ajunga la un interviu sau la o intalnire. Aceasta merge asortata de minune cu pantalonii negri sau cu fusta de la costum.

Rochie care se inchide precum un halat

Aceasta este foarte versatila si iti va pune in evidenta silueta. Poate sa fie intr-o singura culoare sau cu imprimeu, neagra sau in nuante vibrante.

"Little Black Dress"

Acest tip de rochie, care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba, te va ajuta sa arati sofisticat, sexy si increzatoare. O poti accesoriza de fiecare data diferit, astfel incat sa para ca ai o tinuta complet noua.

Pantofi negri

O pereche de pantofi negri cu toc de 5-6 centimetri se potriveste multor tinute. Chiar daca ai preferinte pentru bot ascutit sau rotund, ai grija ca acest lucru sa nu fie dus la extrem, caci in acest caz, incaltamintea poate sa fie demodata anul urmator. Alege un model cat mai neutru.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#haine versatile femei, #haine mereu in trend, #haine obligatorii garderoba femei, #haine femei sfaturi, #piese vestimentare obligatorii femei , #vestimentatie