Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Rochii pentru fiecare decada din viata ta (Galerie foto)

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 06:11
25957 citiri
Rochii pentru fiecare decada din viata ta (Galerie foto)

Indiferent de varsta, rochiile sunt o binecuvantare pentru femei, putand scoate in evidenta latura gratioasa a fiecarei femei.

In plus, au puterea de a pune in evidenta picioarele, bustul sau alte parti ale corpului de care esti mandra. Iata cum sa iti alegi rochia perfecta si potrivita varstei tale, astfel incat capetele sa nu se intoarca din motive gresite, conform Red Book Mag:

La 20 de ani

La varsta aceasta, rochia-tricou ti se potriveste cel mai bine. Iti accentueaza latura feminina fara sa te imbatraneasca si poti alege culori si imprimeuri dintre cele mai ciudate. Un cordon subtire iti va marca talia, iar picioarele vor ramane dezgolite.

Si rochia neagra, scurta, este potrivita, caci o poti purta la petreceri si alte evenimente private. Aceasta poate sa fie simpla, dar mereu accesorizata cu elemente diferite, unele mai colorate, altele mai sofisticate, mai elegante, astfel incat sa para ca ai mereu alta tinuta. Nu se va demoda niciodata si poti sa o tii in sifonier chiar si la 30 de ani.

Si rochia-pulover este potrivita la 20 de ani, bineinteles, in anotimpul rece. Nu numai ca este la moda si iti scoate in evidenta latura feminina, dar iti tine si de cald si rezolva problema mijlocului gol, care ii streseaza pe atatia parinti.

Alege pulovere lungi, fie albe, negre, gri sau colorate, dupa dispozitia pe care o ai in ziua respectiva. Ai grija doar, caci aceste rochii scot de obicei in evidenta orice mica imperfectiune a corpului.

La 30 de ani

Odata ce ai copii, corpul capata forme mai pline decat in anii precedenti. Cel mai bine iti va veni o rochie stil halat, cu un decolteu in V, care iti confera stil si este lejera, dar eleganta in acelasi timp.

Poti incerca sa porti balerini sau sandale cu toc jos cu o rochie simpla, dreapta, fara decolteu, dar cu un imprimeu mai deosebit. Lungimea sa fie medie, astfel incat sa se vada picioarele, mai ales daca sunt tonifiate.

Poti lasa deoparte ideea ca volanasele imbatranesc. Acestea pot chiar sa ascunda imperfectiunile din jurul taliei, in special cele din zona abdomenului inferior. In plus, un asemenea model nu este foarte intalnit, asa ca te va scoate in evidenta in orice multime.

La 40 de ani

"Rochia de doamna" are puterea incredibila de a-ti crea o talie subtire, indiferent de numarul de kilograme in plus pe care le ai. In plus, iti ascunde soldurile si, cu niste tocuri delicate si un decolteu fin, aceasta vestimentatie te va ajuta sa arati perfect. Iarna poarta dresuri opace si o haina trei sferturi.

Un stil sofisticat poate sa le imbatraneasca pe tinere, dar pentru varsta de 40 de ani este exact ceea ce trebuie. Rochia poate sa fie simpla, dar talia trebuie sa fie accentuata cu o centura, iar la gat e bine sa se afle o esarfa cocheta. Pantofii cu toc nu trebuie sa lipseasca, dar nu atat de inalti incat sa nu mai poti alerga dupa copii. Cauta un material care sa nu se sifoneze.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#rochii potrivite varsta femei, #rochii modele varste diferite, #rochii modele ascundere defecte, #rochii femei varste diferite, #rochii 20 de ani, #rochii 30 de ani, #rochii femei 40 ani, #tinute femei mature , #vestimentatie