Cele mai amuzante... dezastre in Photoshop! (Galerie foto)

Duminica, 06 Septembrie 2009, ora 23:25
11487 citiri
Cele mai amuzante... dezastre in Photoshop! (Galerie foto)
foto: Photoshop Disasters

Imaginile modificate gresit cu ajutorul programelor de editare grafica au devenit atat de frecvente si de amuzante, incat au dus la aparitia site-urilor specializate care le vaneaza si le expun fara nicio mila, spre deliciul publicului.

Fie ca vorbim de erori flagrante ce sfideaza bunul simt si ochiul privitorului, sau de initiative nefericite de corectare extrema a realitatii, gafele monumentale ale graficienilor si-au dat intalnire pe site-ul Photoshop Disasters.

Compania Microsoft, de exemplu, a trebuit sa-si ceara scuze dupa ce a "lipit" chipul unui model caucazian peste capul unui barbat de culoare, intr-o imagine publicata pe site-ul oficial din Polonia.

Microsoft a facut mica modificare crezand ca astfel reclama va fi receptata mai bine de publicul polonez, dar s-a trezit in mijlocul unui imens scandal, fiind acuzati de rasism si discriminare.

Autoritatile din Toronto, Canada, s-au gandit ca aceasta poza de grup nu reflecta cum ar trebui diversitatea etnica a orasului si au introdus un barbat de culoare in poza, in locul tatalui acestei familii.

Nu e deloc usor sa inlocuiesti sendvisul urias din mana lui Oprah cu niste carti de joc.

Cunoscutul prezentator al emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson este atat de masiv incat BMW a trebuit sa produca un Mini Cooper coupe-cabrio gigantic, special pentru el.

Cate perechi identice de porumbei observati in aceasta imagine publicata de cotidianul chinez People's Daily?

In loc sa atraga clienti, aceasta reclama la picaturi pentru ochi ii avertizeaza mai degraba pe eventualii cumparatori asupra efectelor secundare ale produsului, printre care si disparitia membrelor!

Iata-l pe baiatul-delfin! Realizatorilor acestei reclame le-a fost atat de greu sa gaseasca un model care sa nu-i stropeasca cu apa, incat au ales sa-l "teleporteze" in piscina pe baietelul din imagine.

Cea mai frecventa intrebare la vederea acestei reclame: Ochii sunt desenati? Sau ochelarii?

Nici marile nume din presa internationala nu scapa de erorile de editare in Photoshop, dupa cum putem observa in aceasta imagine publicata pe site-ul CNN.

Photoshop Disasters atrage atentia si asupra cazurilor de retusare extrema. Din exces de zel, editorii video pot crea oameni din plastic...

cu gaturi deformate....

picioare mai lungi decat prevede bunul simt...

degete in plus...

si, de ce nu, maini fantomatice!

Un loc aparte in aceasta rubrica il ocupa si publicatia britanica Daily Mail, care a uitat o mana in plus, aici....

o jumatate de revista in minus, dincolo...

sau pur si simplu n-a stiut cand sa se opreasca cu accentuarea contrastului!

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#greseli Photoshop, #imagini editate Photoshop, #poze modificate Photoshop , #amuzant