Zaharul pulverizat pe rani le vindeca in timp record

Joi, 15 Octombrie 2009, ora 10:01
8303 citiri
Zaharul pulverizat pe rani le vindeca in timp record

Un remediu provenind de la triburile africane a fost testat in spitalele britanice, dovedindu-se un succes total. Este vorba despre zaharul pulverizat pe rani sau infectii dureroase.

Ca si copil, Moses Murandu, crescut in Zimbabwe, si-a privit adesea tatal cum pulveriza zahar pe ranile concetatenilor, crezand ca acesta este un tratament binecunoscut, care se foloseste la scara larga.

Ajuns in Marea Britanie, Moses, care a fost incadrat in sistemul medical din regat, a fost surprins sa afle ca nimeni nu stia despre acest tratament. Drept urmare, a coordonat un studiu, incercand sa descopere daca zaharul are sau nu proprietatile stiute de el.

Timp de 6 luni a tratat 21 de pacienti la spitalul Selly Oak din Birmingham, pacienti ale caror rani nu raspunsesera la tratamentele conventionale, cu zahar. Iar rezultatul a fost mai mult decat graitor, conform Daily Mail.

Si asta pentru ca bacteriile din rani au nevoie de apa pentru a trai, pe cand zaharul nu face decat sa absoarba apa, bacteriile care nu lasa rana sa se vindece murind in final.

Superiorii lui Moses au fost atat de incantati de rezultatul studiului, incat au implementat programul, recompensandu-l pe Moses cu 25.000 de lire sterline pentru tratarea a inca 100 de pacienti cu zahar.

In timp ce tratamentul cu sare, mai cunoscut, este extrem de dureros, cel cu zahar reduce considerabil durerea. In plus, este mult mai ieftin decat mare parte din medicamente, dar la fel sau poate chiar mai eficient.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#zahar rani vindecare, #infectii vindecate zahar, #tratament zahar nedureros, #zahar omoara bacterii , #tratament