Surprinzatoarea Pandurii continua sa uimeasca Liga 1

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 23:25
2937 citiri
Surprinzatoarea Pandurii continua sa uimeasca Liga 1

Surprizatoarea echipa pregatita de Petre Grigoras, Pandurii Targu Jiu, continua sa uimeasca in Liga 1, gorjenii reusind sa urce pe podiumul clasamentului primei divizii.

Vineri, Pandurii au trecut, pe teren propriu, de Universitatea Cluj, scor 1-0, trecand peste "sepcile rosii" in clasament datorita golaverajului mai bun.

Disputa de la Targu Jiu a inceput aprog, jucatorii celor doua formatii luptandu-se pentru fiecare minge, chiar daca aceasta nu era neaparat periculoasa pentru poarta adversa. Prima faza controversata a venit in minutul 21, atunci cand gazdele au cerut penalti la interventia lui Pele asupra lui Vranjes, arbitrul lasand insa jocul sa continue.

Oaspetii puteau da lovitura 10 minute mai tarziu, dar sutul lui Cojocnean a lovit doar bara portii aparate de Mingote.

Faza care a decis meciul s-a petrecut in minutul 56, Lemnaru fiind busculat in careul clujenilor de Szukala. "Centralul" a aratat punctul de la 11 metri iar Strmajer a transformat.

Universitatea Cluj a terminat partida cu doi oameni mai putin, argentinianul Bazzi primind direct cartonasul rosu dupa o interventie nesportiva iar Achim fiind trimis la cabine pentru doua "galbene". La cel de-al doilea avertisment, fundasul lui "U" a provocat si un penalti, insa Stromajer a executat slab si a ratat.

Scor final, Pandurii - "U" Cluj 1-0 si gorjenii urca pana pe locul 3 in Liga 1!

Echipele:

Pandurii: Mingote - Pleasca, Viera, Cardoso, Vlad - Voiculet, Pintilii, Nistor - Vranjes, Lemnaru, Stromajer

Rezerve: Lazar, Rusu, Rada, Cristea, Brata, Grigoras, Maxim

Antrenor: Petre Grigoras

"U" Cluj: Popa - Achim, Szukala, Bazzi, Grecu - Marinescu, Pele, Menassel - Cojocnean, Cristea, Tony

Rezerve: Matache, Abrudan, Pacurar, Teixeira, Ungurusan, Bostina, Grozav

Antrenor: Ionut Badea

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#pandurii podium liga 1, #surprinzatoarea pandurii, #pandurii victorie universitatea cluj , #clasament