Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Branestiul produce surpriza. CFR Cluj, egala cu Victoria!

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 17:55
1950 citiri
Branestiul produce surpriza. CFR Cluj, egala cu Victoria!

CFR Cluj a obtinut doar o remiza in deplasarea de pe terenul celor de la Victoria Branesti, scor 1-1, intr-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1.

Anuntat de Marian Iancu drept un blat sigur, ce urma sa aiba consemnat un succes clar din partea ardelenilor, meciul dintre Victoria Branesti si CFR Cluj a inceput cu un adevarat soc.

Victoria Branesti a reusit sa deschida scorul in minutul 21, prin Cornel Coman, dupa o pasa superba a lui Todoran, iar campionii au privit nedumeriti.

Un minut mai tarziu, branestenii au fost la un pas de o noua lovitura. Coman a prins un sut de zile mari, insa Nuno Claro a avut noroc, fiind salvat de bara transversala.

CFR cluj nu si-a revenit deloc pana la pauza, avand doar cateva incursiuni apatice in ofensiva, in timp ce gazdele s-au multumit sa apere avantajul.

Ceea ce au si reusit, deoarece la capatul celor 45 de minute scorul a fost 1-0 in favoarea echipei lui Ilie Stan.

In partea secunda, Kapetanos a intrat la CFR Cluj, iar jocul campioanei a aratat mai bine, chiar daca De Zerbi s-a accidentat.

Egalarea pentru CFR Cluj a venit in minutul 70, dupa un sut violent trimis din afara careului de "bombardierul" Gabi Muresan.

Ardelenii nu au reusit sa dea lovitura de trei puncte pe final de meci, ba, mai mult, au terminat in inferioritate numerica, dupa ce Muresan a fost eliminat in minutul 88 pentru un fault la Todoran.

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, iar branestenii au scos un punct de aur in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Victoria Branesti, #CFR Cluj , #etape