Echipa lui Hagi, invinsa de "lanterna rosie" a Ligii 1

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 20:55
1575 citiri
Echipa lui Hagi, invinsa de "lanterna rosie" a Ligii 1
Foto: DigiSport

Echipa patronata de Gica Hagi, FC Viitorul, a suferit o infrangere usturatoare in etapa cu numarul 13 din Liga 1, scor 1-3 pe terenul Universitatii Cluj, "lanterna rosie" a campionatului.

Pentru trupa "Regelui", intalnirea cu Universitatea era una extrem de importanta, "sepcile rosii" fiind, de asemenea, in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Totusi, dupa un debut relativ echilibrat de meci, atacantul Valentin Lemnaru a iesit la rampa, spulberand sperantele baietilor lui Hagi.

Lemnaru a deschis scorul in minutul 13, "executandu-l" pe Buzbuchi cu un sut plasat din interiorul careului.

Zece minute mai tarziu, acelasi Lemnaru a profitat de o gafa din defensiva oaspetilor si a izbutit "dubla" cu un nou sut plasat.

Viitorul a incercat sa revina in joc, insa n-a avut decat o singura sansa cu adevarat importanta, in partea secunda, atunci cand Baluta a lovit bara portii Universitatii.

Ca si cum misiunea oaspetilor n-ar fi fost si asa extrem de dificila, tanarul Ionut Serban a fost eliminat la doar 10 minute dupa ce fusese trimis in teren.

Avand superioritate numerica, "U" si-a marit avantajul de pe tabela in prelungiri, atunci cand Borza a finalizat un contraatac.

Carstocea a salbvat onoarea Viitorului la una din ultimele faze ale partidei, cu un sut frumos, de la distanta. A fost insa prea putin si prea tarziu.

Universitatea Cluj obtine prima victorie din acest sezon tocmai in etapa a 13-a, dar cum aceasta a venit chiar impotriva unei contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradarii este cu atat mai pretioasa.

In acelasi timp, echipa lui Hagi pare ca nu face fata ritmului din Liga 1 si se indreapta cu pasi mari catre retrogradare.

Echipele de start:

U Cluj:Veselovsky - Ciupe, Abrudan, Ninu, Rilke - Tirnacop, Bucsa - Calcan, Cristocea, Borza - Lemnaru

Rezerve: Ov. Niculescu, Szilagyi, Takacs, Balde, Ursu, Ene

Antrenor: Mihai Teja

Viitorul: Buzbuchi - Nikolov, Larie, Mitrea, Tosca - Daminuta, Benzar - Thiago, N. Dica, Cirstocea - Gavra

Rezerve: Balauru, Putanu, Baluta, Al. Lazar, Axente, Serban, Emerson

Antrenor: Bogdan Arges Vintila

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Viitorul U Cluj rezultat, #rezultate Liga 1, #echipa Hagi Liga 1 , #etape