CFR Cluj a umilit Concordia Chiajna

Sambata, 15 Octombrie 2011, ora 23:25
2594 citiri
CFR Cluj a umilit Concordia Chiajna
foto: gsp.ro

CFR Cluj a castigat fara probleme, scor 4-0, intalnirea jucata sambata seara la Chiajna, cu Concordia, in etapa a 10-a a Ligii 1.

Trupa lui Jorge Costa a inceput ca din tun partida si a punctat de doua ori in primele opt minute. Weldon a deschis scorul in minutul 5, dupa o mare gafa a apararii gazdelor, iar Sougou a dublat avantajul oaspetilor dupa o pasa primita de la autorul primului gol.

Pana la pauza, clujenii au mai puntat odata, prin acelasi Sougou, in minutul 24, in urma unei actiuni superbe in banda dreapta.

Imediat dupa pauza, CFR a mai marcat odata. Renan l-a invins pe Kolev cu un sut din afara careului si a stabilit scorul final al intalnirii.

Bucuria oaspetilor a fost umbrita putin de eliminare suferita de Ronny in minutul 84, dupa un fault dur la Chitu.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj a ajuns la 20 de puncte in clasamentul Ligii 1 si urcat pe locul 3, la doua puncte distanta de prima clasata, Dinamo, care are insa si un meci mai putin disputat. De partea cealalta, ilfovenii raman pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 6 puncte stranse in primele 10 etape.

Concordia Chiajna: Kolev - Marin (Dima '58), Bozga, Stoica (Galiassi '64), Vitinha - Chitu, Stere - Popa, Trica, Muzac (Mihalcea '46) - Baltoi.

Antrenor: Laurentiu Dinita.

CFR Cluj: Beto - Panin, Cadu, Nuno Diogo, Camora - Peralta, Muresan, Renan - Sougou (Kapetanos '75), Weldon (Ronny '64), Bastos (Celestino '76).

Antrenor: Jorge Costa.

Arbitru: Sebastian Coltescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#CFR Cluj castigat Chiajna, #CFR Cluj, #concordia chiajna, #Liga 1 etapa 10 , #meciuri