''D'ale Carnavalului''... prin fotbalul feminin romanesc

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 21:46
816 citiri
''D'ale Carnavalului''... prin fotbalul feminin romanesc

Runda cu numarul 7 a unicului esalon national rezervat fetelor a fost marcata de doua evenimente aparte, poate si de cancan, dar care, in esenta lor, au scos la suprafata adevarata stare de fapt a acestui sport in Romania.

Episodul 1 al etapei

Olimpia Cluj, campioana en-titre, care, defileaza precum "Voda prin loboda" in campionat, a considerat ca, in jocul de acasa cu FCM Viitorul Reghin, poate juca si intr-un picior, astfel ca a inceput partida doar cu 8 jucatoare. Atentie, desi putea sa alinieze la start, fara nici o problema, o formula normala, cu 11 fete!

Acum, daca la mijloc o fi fost un semnal de alarma tras de diriguitorii clubului ardelean vizavi de nivelul valoric foarte scazut al competitiei interne, sau clujencele s-au infatuat peste masura ca n-au cu cine sta de vorba in iarba, nu stim. Cert e ca Olimpia, in 8, iar din repriza secunda in 9, a facut praf Reghinul, castigand, si in inferioritate numerica voita, cu nu mai putin de 19-0. Sa ramai masca, si nu alta!

Episodul 2

Varianta feminina a "Batranei Doamne", UTA, a pierdut, sa spunem mai putin asteptat, cu 8-1, disputa cu Real Craiova, joc care a avut loc in Banie. Ca scor, aparent nimic neobisnuit, rezultate de curtea scolii fiind ceva obisnuit in competitiile feminine de fotbal. Atat ca, altceva a scos din anonimat acel joc, ducandu-l rapid in zona stirilor de cancan al principalelor cotidiane nationale.

Anume, faptul ca trei jucatoare ale echipei aradene, cu o seara inainte de meci, au chefuit mai ceva ca barbatii in camera de hotel, incat, a doua zi, au fost mahmure in iarba. Iar rezultatul, firesc, a fost pana la urma unul cu dureri de cap pentru UTA, prietenele lui Bachus fiind mirosite cumva tardiv, dar, totusi excluse din lot. Sa fie, oare, singura situatie de acest fel? Probabil ca nu.

Rezultatele rundei 7:

Seria Est

Metalul Vlahita - FCM Tg. Mures 0-5

SN Constanta - CSS Targoviste 1-4

Navobi Iasi - Vointa 2010 Buzau 0-0

Blue Angel Cristian - Fair Play Bucuresti 2-3

Alice&Tunes Pitesti - CS Brazi 0-0

Pe primele doua locuri (care asigura prezenta in play-ofuul din primavara) se afla FCM Tg. Mures cu 21 de puncte si CS Brazi cu 16 puncte.

Seria Vest

Olimpia Cluj - FCM Viitorul Reghin 19-0

Negrea Resita - Independenta Baia Mare 0-14

Motorul Oradea - Sporting Craiova 13-0

Real Craiova - UTA Arad 8-1

CFR 1933 Timisoara - Clujana Cluj 9-1

Conduce detasat in clasament Olimpia cu 21 de puncte, gruparea din principala urbe transilvana fiind urmata la 6 puncte distanta de CFR Timisoara si Motorul Oradea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Liga 1 fotbal feminin 2011 2012, #fotbal feminin romanesc, #jucatoare bete UTA , #meciuri