Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dialog incredibil la un meci de Liga 1: Arbitrul mi-a zis ca e smecher si face ce vrea pe teren

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 10:09
3028 citiri
Dialog incredibil la un meci de Liga 1: Arbitrul mi-a zis ca e smecher si face ce vrea pe teren
Foto: captura video Digi Sport

Mihai Radut, mijlocasul echipei Pandurii Targu Jiu, a relatat un dialog pe care l-a avut cu arbitrul Marius Avram, care a gresit decisiv in partida pierduta de gorjeni, vineri seara, cu 1-0 pe terenul celor de la CSMS Iasi.

Fostul jucator al Stelei si al echipei nationale spune ca a luat un cartonas galben prea usor si ca va fi astfel suspendat la meciul urmator de campionat.

"Imi pare rau ca am luat galben si sunt suspendat meciul urmator. Tin sa mentionez ca i-am strigat unui coechipier sa faca presing la o faza, iar domnul arbitru mi-a dat galben. A zis ca pentru prosteste si ca el e smecher si face ce vrea pe teren.

I-am spus sa imi explice de ce mi-a dat galben, pentru ca nu a fost niciun repros. Mi-a spus ca el e smecher si sa nu mai comentam noi atat", a declarat Radu, la Dolce Sport.

Liga 1: CSMS Iasi castiga dupa un arbitraj scandalos

Arbitrul Marius Avram a inceput seria gafelor in minutul 24, cand a dictat fault in atac la portarul gazdelor, desi acesta nu fusese incomodat in careu, scapand mingea din maini la o centrare. Imediat, Golubovici a facut hent, dar Avram deja oprise jocul si nu a acordat penalti pentru oaspeti.

Doua minute mai tarziu, arbitrul a dat penalti pentru gazde la un fault produs la circa un metru in afara careului, iar Golubovici a marcat singurul gol al meciului. Gazdele s-au aflat la conducerea meciului, pana la pauza, iar antrenorul oaspetilor, Edi Iordanescu, a fost trimis in tribuna in minutul 36, pentru proteste dupa o decizie a arbitrului.

"Nu-mi dau seama cum de nu s-a observat ca la penalti faza se desfasoara in afara careului si nici nu e fault. Iar cu o faza inainte s-a fluierat fault in atac, desi nu trebuia, iar noi am fi marcat.

Imi pare rau ca trebuie sa vorbesc despre astfel de lucruri, dar rezultatul de azi este stabilit de arbitraj. Nu ma bucura cu nimic daca va fi suspendata brigada de arbitri. Sper sa fiu lasat sa imi fac meseria, n-am de ce sa fiu suspendat", a declarat si antrenorul Pandurilor, la Digi Sport.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mihai Radut arbitru Avram smecher, #CSMS Iasi penalti Pandurii, #Pandurii pierdut meci CSMS Iasi , #meciuri