Echipa lui Hagi, victorie cruciala in Liga 1

Duminica, 04 Mai 2014, ora 22:20
3596 citiri
Echipa lui Hagi, victorie cruciala in Liga 1
Foto: DigiSport

FC Viitorul, echipa patronata de Gica Hagi, a obtinut o victorie cruciala in etapa cu numarul 30 din Liga 1, dobrogenii avand sanse mari sa evite retrogradarea.

Viitorul s-a impus la limita, scor 1-0, in fata celor de la Universitatea Cluj. Unicul gol al partidei a fost inscris de Nicolae Dica in prelungiri.

Aflata pe penultimul loc in clasamentul Ligii 1 inaintea acestei etape, trupa lui Hagi era condamnata la victorie pentru a avea sanse in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Partida de pe arena din Chiajna a fost insa marcata de "potopul" care s-a abatut asupra Capitalei duminica seara, arbitrul de centru fiind nevoit sa amane cu aproape o ora fluierul de start.

In acest timp, organizatorii au incercat sa faca suprafata de joc utilizabila, gazonul fiind imbibat de apa.

Partida a inceput pana la urma, desi conditiile au fost aproape imposibile iar acest lucru s-a vazut inca din primele minute.

Un joc pe alocuri haotic, cu balonul imposibil de controlat in multe zone ale terenului unde apa pur si simplu baltea. S-au incercat mult suturile de la distanta, angajarile in adancime si fazele fixe.

Unicul gol al meciului a venit in primul minut al prelungirilor, atunci cand Nicolae Dica a reluat in plasa centrarea pustiului Razvan Marin.

Dupa aceasta victorie, Viitorul a urcat pana pe locul 15, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decat Sageata Navodari si doua peste Otelul Galati.

ECHIPELE

VIITORUL: Balauru - Manea, Larie, Mitrea, Tosca - Daminuta, Lazar - Mitrita, Dica, Tanase - Gavra

Rezerve: Buzbuchi, Putanu, Baluta, Axente, Taru, Marin, Carstocea

Antrenor: Bogdan Arges Vintila

U CLUJ: Veselovski - Ciupe, Ninu, Abrudan, Tarnacop - Lungu, Bucsa - Boutadjine, Cristocea, Max Nicu - Lemnaru

Rezerve: Niculescu, Szilagyi, Calcan, Machado, Takacs, Neag, Borza

Antrenor: Mihai Teja

Arbitri: Ovidiu Hategan, Valentin Avram, Bogdan Gheorghe

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Viitorul Hagi Liga 1, #Liga 1 rezultate, #Liga 1 meciuri, #Viitorul U Cluj Liga 1 , #meciuri