FC Timisoara, victorie controversata cu FC Vaslui

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 22:20
3058 citiri
FC Timisoara, victorie controversata cu FC Vaslui

FC Timisoara a castigat, scor 2-1, intalnirea jucata sambata seara, pe teren propriu, cu FC Vaslui, in etapa a 14-a a Ligii I.

Intalnirea de pe stadionul Dan Paltinisanu a fost marcata de deciziile de arbitraj ale centralului Marius Avram.

Fiul sefului Comisiei Centrale a Arbitrilor a luat mai multe decizii controversate si a fost la un pas de a fi luat la bataie, la sfarsitul primei reprize, de jucatorii vasluieni, care au vrut chiar sa iasa de pe teren, nemultumiti de deciziile lui Avram.

FC Vaslui a vrut sa se retraga de pe teren, la Timisoara

FC Timisoara si FC Vaslui porneau meciul de sambata de pe pozitiile 3, respectiv 4 si anuntau un duel aprins pentru obtinerea celor 3 puncte. Si asa a fost.

Gazdele au inceput meciul in forta si au ratat o ocazie importanta prin Helder, dupa ce in prealabil au solicitat, pe buna dreptate, o lovitura de la 11 metri la un fault al lui Kuciak la Axente, neacordata insa de Marius Avram.

Totusi, cei care au inscris au fost vasluienii, prin Papp, in minutul 32, cu o executie de senzatie, venita in urma unei centrari a lui Adailton. Replica timisorenilor a venit dupa 10 minute. Zicu a fost faultat in careu de Canu, iar Avram a aratat punctul cu var si eliminare. A batut acelasi Zicu si scorul a devenit 1-1.

Repriza a doua a adus mai multe duritati decat fotbal, iar in minutul 57 situatia numeric de pe gazon avea sa se echilibreze, dupa ce Zicu a fost eliminat, pentru o lovitura aplicata lui Papp.

Dupa o bara a lui Burdujan, Goga a marcat golul decisiv al partidei in minutul 69, cu o lovitura de cap. Pana la final s-au mai remarcat doar cateva intrari dure si multe schimbari.

Astfel, Timisoara castiga cu Vaslui si urca pe locul 2 in clasamentul Ligii I, la 4 puncte de ocupanta primului loc, Otelul Galati.

FC Timisoara: Pantilimon - Scutaru (Contra '80), Luchin, Cisovski, Sepsi - Alexa, Bourceanu - Helder, Goga (Popovici '76), Zicu - Axente (Nikolici '66).

Antrenor: Cosmin Contra.

FC Vaslui: Kuciak - Milanov (Costin '74), Papp, Canu, Balace - Burdujan, Wesley, Genchev, Sanmartean - Adailton (Bello '45+2), Pouga (Farkas '45+2).

Antrenor: Viorel Hizo.

Arbitri: Marius Avram - Cristian Nica, Octavian Sovre - Paul Unimatan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Timisoara victorie cu Vaslui, #Liga I etapa 14 , #meciuri