Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga 1: Rapid bate Mediasul sub amenintarile fanilor

Duminica, 03 Aprilie 2011, ora 22:25
2338 citiri
Liga 1: Rapid bate Mediasul sub amenintarile fanilor

Rapid a castigat, scor 2-1, meciul cu Gaz Metan Medias, la capatul a 90 de minute extrem de tensionate.

Dupa doua saptamani extrem de tensionate, Rapid a trait periculos la prima aparitie in fata fanilor. Avand in fata un adversar de elita din Liga 1, giulestenii au suferit serios.

Gaz Metan Medias a deschis scorul in minutul 8, prin Cristi Todea, dupa o centrare perfecta a lui Paul Parvulescu. Golul mediesenilor a aruncat Giulestiul in aer, starnind furia fanilor.

Rapidistii nu dadeau semne de revenire, in timp ce fanii dadeau in clocot. "Jucatori de Serie B va rupem picioarele!", strigau fanii la unison.

Amenintarile fanilor i-au trezit pe jucatori, care au dat semne de revenire. Au si inscris in minutul 35, prin Spadacio, dar arbitrul nu a vazut ca mingea a trecut de linia portii si nu a validat golul.

Rapidistii au egalat tot printr-o faza confuza, in minutul 43. Glauber a reluat cu capul spre poarta si Plesca a scos din aer, dar mingea trecuse de linia portii.

La pauza, rapidistii au intrat in avantaj, Zaharia bagandu-si mingea in propria plasa la ultima faza a reprizei.

In partea a doua, cu Marius Sumudica pe post de lider de galerie, dupa ce a fost trimis in tribune, Rapid a redus turatia motoarelor.

Mediesenii au incercat din rasputeri sa egaleze pe final de meci. Zaharia a lovit insa bara transversala, Bawaab si-a batut joc de o mare ocazie in minutul 88, reluand pe langa poarta, iar Roman a reluat pe langa poarta goala, din doar un metru, un minut mai tarziu.

S-a terminat 2-1, scor ce urca Rapidul pe locul 4, cu 37 de puncte, iar Mediasul coboara pana pe locul 7, cu acelasi numar de puncte.

Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Rapid a înregistrat în eșec în partida cu Farul iar Bogdan Lobonț nu s-a impus ca antrenor pe banca echipei. În aceste condiții, patronul Dan Șucu caută un antrenor. Dumitru Dragomir,...
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
#liga 1, #Rapid, #Gaz Metan Medias , #meciuri