Liga I: Dinamo a facut spectacol la Targu Mures

Sambata, 21 August 2010, ora 19:54
2418 citiri
Liga I: Dinamo a facut spectacol la Targu Mures

Dinamo a castigat, scor 6-2, intalnirea jucata sambata, in deplasare, la FCM Targu Mures, in etapa a 5-a a Ligii I.

"Cainii", veniti dupa succesul cu Rapid, i-au luat tare pe mureseni si dupa numai 10 minute de la fluierul de start al partidei scorul era 0-2. Topici a marcat in propria poarta, dupa ce Danalache a respins in el, iar N'Doye a inscris cu un sut violent sub bara.

Oaspetii au continuat sa atace si au fost aproape de golul 3 in minutul 27, prin Adrian Cristea, care a luat la tinta bara dintr-o lovitura libera de la peste 30 de metri.

Cum ocaziile se razbuna, peste numai un minut, Moti l-a faultat in careu pe Bitis, iar "centralul" Kovacs a aratat punctul cu var si l-a trimis mai devreme la cabine pe fundasul gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. A executat Florin Dan si a marcat fara probleme.

Apoi, gazdele au prins aripi si au luat cu asalt poarta lui Naumovski, dar n-au reusit sa egaleze si scorul la pauza a fost 1-2.

Ca si-n startul primei reprize, dinamovistii au marcat rapid si in cea de-a doua. In minutul 52, Torje a centrat in fata portii, iar Ganea a dus scorul la 3-1. Dupa alte 12 minute, "cainii" au facut 4-1, prin Marius Niculae, care a preluat mingea cu mana (!) si l-a invins pe nefericitul Danalache.

Doar doua minute a durat avantajul de trei goluri al oaspetilor, pentru ca Vancea, lasat liber in careu, a punctat cu un sut in vinclu.

In minutul 88, nou intratul Catalin Munteanu a inscris in unui contraatac fulger al lui Dinamo, dar n-avea sa fie ultimul gol al partidei, pentru ca, in prelungirile meciului, Andrei Cristea a obtinut o lovitura de la 11 metri, pe care tot el a transformat-o.

Gazdele au terminat si ele meciul in 10 jucatori, dupa ce Flavius Moldovan a fost eliminat pentru un fault in calitate de ultim aparator la Andrei Cristea.

In urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns la 13 puncte acumulate din 15 posibile si ocupa primul loc in clasamentul Ligii I. De partea cealalta, muresenii raman cu 4 puncte.

FCM TG. MURES: Danalache - Matei, Cordos, Modlovan, Topici (Stanga '46) - Bitis, Dan, Casquero (Vancea '57), Vagner - Stere (Veljovici '50) - Didi.

Antrenor: Adrian Falub.

DINAMO: Naumovski - Scarlatache, Moti, Goian, Bazzi - Torje, Margaritescu, N'Doye, Ad. Cristea - Niculae (Munteanu '72), Ganea (An. Cristea '85).

Antrenor: Ioan Andone.

Arbitru: Istvan Kovacs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Clubul de fotbal Politehnica Iaşi anunţă că starea jucătorului Luca Mihai, accidentat grav duminică, în meciul cu Dinamo, este una stabilă, dar că acesta încă este confuz şi prezintă...
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a făcut precizări ca urmare a fazei din minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – ACSM Politehnica Iaşi, disputată duminică, pe...
#Dinamo victorie Targu Mures, #Dinamo, #FCM Targu Mures , #meciuri
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
Ce bine era daca Dinamo facea spectacol la Split!