Rapid, batuta mar de Pandurii

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 17:53
2126 citiri
Rapid, batuta mar de Pandurii

Pandurii Targu Jiu a castigat clar, scor 3-0, intalnirea jucata sambata, pe teren propriu, cu Rapid, in etapa a 15-a a Ligii 1.

Sub privirile lui George Copos, giulestenii au primit o adevarata lectie de fotbal la Targu Jiu.

Primul gol al intalnirii a fost marcat de Vranjes, in minutul 15, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Batin, dupa un fault al lui Marcos Antonio.

Gazdele si-au dublat avantajul pe tabela de marcaj in minutul 34, cand Batin a finalizat cu capul o centrare un sut deviat al lui Vlad.

A urmat apoi eliminarea lui Razvan Lucescu. In minutul 58, tehnicianul giulestenilor a fost trimis in tribune de arbitrul Cristi Balaj pentru ca a protestat vehement la o accidentare suferita de Ovdiu Herea.

Decizia lui Cristi Balaj l-a scos din sarite pe Razvan Lucescu, care i-a aruncat cuvinte grele arbitrului in timp ce parasea spatiul tehnic.

Razvan Lucescu l-a injurat ca la usa cortului pe Balaj

La sapte minute dupa eliminarea fostului selectioner al Romaniei, gruparea giulesteana a mai primit un gol. Acelasi Batin a inscris si stabilit scorul final cu un sut din careul mic.

In urma acestei victorii, Pandurii urca pe locul 4 in clasamentul Ligii 1, cu 25 de puncte. De partea cealalta, Rapid ramane pe locul 2, cu 31 de puncte.

Pandurii: Mingote - Vlad, Viera, Chiriches, Cardoso (Cristea '86) - Rusu, Voiculet, Nistor - Vranjes - Batin (Lemnaru '79), Maxim (Avramescu '87).

Antrenor: Petre Grigoras.

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Ezequias - Teixeira (Alexa '50), Grigore, Herea (Cassio '58) - Deac, Pancu, Surdu (Roman '61).

Antrenor: Razvan Lucescu.

Arbitru: Cristi Balaj.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Rapid invinsa Pandurii, #Pandurii bate Rapid , #meciuri