Liga 1: Meciurile programate joi

Joi, 05 Mai 2011, ora 07:55
1742 citiri
Liga 1: Meciurile programate joi

Joi sunt programate patru partide contand pentru cea de-a 31-a etapa a Ligii 1.

Iata meciurile zilei:

15:30 Gloria Bistrita - Gaz Metan Medias

Cele doua formatii au obiective diametral opuse in acest final de sezon. Bistritenii lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce mediesenii mai spera la un loc de Europa League.

Gloria ocupa locul 14, cu 32 de puncte, in timp ce Gaz Metan se afla pe pozitia a 7-a, cu 47 de puncte.

17:30 "U" Cluj - Sportul Studentesc

"Sepcile rosii" au scapat de grijile matineului, in timp ce "lanterna rosie" Sportul este la un pas retrogradarea matematica in esalonul secund.

Universitatea poate obtine o clasare in jumatatea superioara a Ligii 1, in timp ce studentii se mai pot gandi doar la indeplinirea baremului pentru Liga 2.

19:30 FC Vaslui - FC Timisoara

Cel mai important meci al etapei se joaca la Vaslui intre ocupantele locurilor 3, respectiv 1 din Liga 1. Moldovenii sunt la doua puncte in urma banatenilor si ii pot depasi in clasament daca obtin o victorie.

Timisoara se poate distanta la cinci puncte daca bate la Vaslui, ramanand ca apoi sa se dueleze cu Otelul Galati pentru titlu.

21:30 Otelul Galati - "U" Craiova

Galatenii sunt nevoiti sa invinga Universitatea Craiova pentru a ramane in lupta pentru titlu, mai ales ca pot reveni pe prima pozitie in functie de rezultatul de la Vaslui.

Aflata inca la retrogradare, "Stiinta" trebuie sa castige pentru a recupera diferenta fata de Gloria Bistrita si Pandurii Targu Jiu, echipe aflate deasupra liniei de retrogradare.

Meciurile vor fi transmise in format LIVEScore pe Ziare.com, in timp ce partida FC Vaslui - FC Timisoara va putea fi urmarita in format LIVE Text.

C.F.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#program Liga 1, #meciuri Liga 1, #Liga 1 etapa 31 , #program