ASA Targu Mures este invinsa si poate pierde locul de play-off

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 19:57
2390 citiri
ASA Targu Mures este invinsa si poate pierde locul de play-off
Foto: captura video Digi Sport

Poli Timisoara a reusit sa invinga pe teren propriu pe ASA Targu Mures, sambata seara, intr-un meci disputat in etapa a 19-a a Ligii 1, scor 2-0.

Gazdele au inceput timid partida, iar primele ocazii le-au apartinut oaspetilor, prin Muresan si Ramiro Costa, dupa aproape jumatate de ora. Timisorenii au replicat prin Zicu, dar fara succes.

Golul a cazut in parta muresenilor in ultimul minut de joc, cand Luchin a reluat imparabil cu capul, din apropierea portii, o minge centrata de Hernandez de pe partea dreapta. La pauza, fundasul oaspetilor, Sasa Balici, a fost transportat la spital dupa ce a suferit o comotie cerebrala si a fost supus unei tomografii.

Timisorenii au inceput decisi repriza a doua, dar cea mai mare ocazie au avut-o muresenii, prin acelasi Muresan, in minutul 57, iar 10 minute mai tarziu a venit randul lui Zicu sa suteze.

Golul doi a venit cu 5 minute inainte de finalul meciului, cand pe un contraatac portarul oaspetilor, Eduard Stancioiu, a iesit gresit, iar Rufino reuseste sa impinga mingea in poarta goala, dupa ce Balaur respinsese initial sutul lui Melinte. Tot Poli Timisoara a avut ultima ocazie a meciului, prin Barbut.

In urma acestui rezultat, Poli Timisoara acumuleaza 19 puncte si ramane pe locul 10, in timp ce ASA Targu Mures ramane cu 27 de puncte si poate parasi locul 6, ultimul care asigura calificarea in play-off, daca CSU Craiova nu pierde in aceasta seara cu Viitorul Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#ASA Targu Mures infrangere Poli Timisoara, #meci Poli Timisoara ASA, #rezultat Poli Timisoara ASA , #rezultate