Liga 1: Campioana Romaniei, invinsa de penultima clasata

Luni, 05 Martie 2012, ora 22:24
2938 citiri
Liga 1: Campioana Romaniei, invinsa de penultima clasata

Surpriza la Chiajna in epilogul etapei a 19-a din Liga 1, unde campioana Otelul Galati a fost invinsa de penultima clasata Concordia, scor 0-1.

Dupa o perioada de pregatire excelenta, cu o singura infrangere in noua meciuri amicale, Concordia Chiajna a confirmat si in Liga 1, obtinand prima victorie dupa sase etape chiar in fara campioanei en-titre.

Gazdele s-au remarcat in ofensiva inca din startul partidei, Adi Rocha fiind principalul pericol pentru poarta lui Grahovac. Atacantul a scapat singur cu goalkeeperul galatean in minutul patru, dar a ratat tinta, iar trei minute mai tarziu a fost blocat de Sergiu Costin.

Acelasi Rocha a trimis ulterior peste poarta de la 16 metri, in timp ce Filip i-a urmat exemplul cu 13 minute inainte de pauza.

Varful Concordiei putea deschide scorul la sase minute de la reluare, dar sutul sau din intoarcere a fost retinut de Grahovac. Portarul oaspetilor n-a mai avut insa ce face la sutului lui Viorel Dinu din minutul 66, iar echipa din Chiajna a preluat conducerea.

Tot Dinu putea mari avantajul cu 12 minute inainte de final, dar executia sa spectaculoasa a lovit bara. Galatenii au incheiat partida, foarte slaba de altfel, in 10 oameni, Silviu Ilie fiind eliminat pentru un fault din spate la Mihalcea.

Infragerea de la Chijna nu a afectat pozitia galatenilor in clasament, care au ramas pe 6, insa trupa lui Dorinel Munteanu are de recuperat acum un deficit de 12 puncte fata de liderul Dinamo. De cealalta parte, Concordia ocupa locul 17, cu 17 puncte, si mai poate spera la evitarea retrogradarii, aflandu-se la patru "lungimi" de pozitia a 14-a.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Baruch - Popa II, Mamele, Bratu, Guilherme - Muzac, Filip, Munteanu - Dinu - dos Santos, Rocha;

Rezerve: Nita, Iordache, Krumov, Lanchev, Mihalcea, Petrovic, Popa;

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Perendija, Costin, Ilie - Filip, Neagu, Giurgiu, Antal - Pena, Iorga;

Rezerve: Branet, Ljubinkovic, Sarghi, Paraschiv, Stromajer, Bus, Viglianti.

Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe...
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#otelul galati, #concordia chiajna, #rezultate Liga 1 , #rezultate