Liga 1: Dinamo bate Pandurii si ramane lider

Sambata, 13 August 2011, ora 20:56
1605 citiri
Liga 1: Dinamo bate Pandurii si ramane lider

Dinamo Bucuresti ramane in continuare pe primul loc in Liga 1 dupa victoria inregistrata, sambata, pe teren propriu, scor 2-0, impotriva echipei Pandurii Targu Jiu.

Partida din Stefan cel Mare s-a disputat cu tribunele goale, arena "cainilor" fiind suspendata ca urmare a unei decizii a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Elevii lui Liviu Cioboratiu n-au parut deranjati de absenta fanilor si au facut un meci foarte bun, dominand ostilitatile mai ales in repriza secunda, cand gorjenii au cazut inexplicabil.

Gazdele puteau deschide scorul inca din minutul 11, insa Catalin Munteanu a ratat lovitura de pedeapsa obtinuta de Torje la o interventie a lui Chiriches. "Cainii" au punctat 10 minute mai tarziu, prin Niculae, dar arbitrul a anulat golul eronat pe motiv de ofsaid.

Bakaj si Danciulescu au avut si ei ocazii mari de a inscrie pana la pauza. Albanezul a sutat insa pe langa de la 17 metri, in timp ce veteranul din atac a fost blocat de portarul Lazar.

Danciulescu, cel care l-a egalat pe Cornel Dinu ca numar de prezente in Liga 1, s-a razbunat in startul reprizei secunde, deschizand scorul la doua minute de la reluare, dupa o pasa primita de la Marius Niculae.

Gabi Torje a obtinut o noua lovitura de la 11 metri in minutul 71, executia acesteia fiindu-i incredintata lui Niculae, care a inscris fara emotii.

Finalul de meci a fost linistit, atat gazdele, cat si oaspetii jucand mai mult la centrul terenului. Meciul din Stefan cel Mare n-a fost lipsit de intrari regulamentare, cele doua formatii incasand nu mai putin de sapte cartonase galbene.

In urma acestui succes, dinamovistii au acumulat noua puncte din tot atatea posibile, performanta ce poate fi egalata doar de Universitatea Cluj, daca invinge Steaua. Echipa din Targu Jiu ramane cu cele patru puncte adunate in primele doua jocuri.

Echipele de start:

Dinamo: Balgradean - Rus, Moti, Grigore, Diabate - Torje, C. Munteanu, Kone, Bakaj - Danciulescu, M. Niculae;

Rezerve: Curca, D. Stoica, Patrascu, Scarlatache, L. Ganea, Tucudean, Musat;

Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Pandurii: Lazar - A. Rusu, O.Viera, Chiriches, Al. Vlad - Voiculet, Pintilii, Vranjes, Brata - Stromajer, Lemnaru;

Rezerve: Mingote, Cardoso, Calin Cristea, Batin, D. Nistor, Al. Avramescu, I. Rada;

Antrenor: Petre Grigoras.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
#Dinamo Bucuresti, #pandurii targu jiu, #rezultate Liga 1 , #rezultate