Liga 1: Dinamo s-a impiedicat de Pandurii

Vineri, 04 Martie 2011, ora 22:25
2976 citiri
Liga 1: Dinamo s-a impiedicat de Pandurii

Dinamo Bucuresti si Pandurii Targu Jiu au incheiat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci contand pentru etapa a 20-a din Liga 1.

Partida de pe Stefan cel Mare a provocat un nou scandal in Liga 1, meciul fiind in pericol de a nu se disputa din cauza unei datorii pe care "cainii" o aveau de incasat de la gorjeni, fapt care ar fi dus la retrogradarea oaspetilor.

In cele din urma, gruparea din Targu Jiu si-a achitat datoria, iar meciul a fost programat, starnind reactii pro si contra din partea patronilor din Liga 1, cauzate si de faptul ca in etapa precente gorjenii au pierdut la masa verde cu liderul Otelul Galati.

Primul gol al celui de-al doilea meci al etapei a fost inscris inca din minutul 3, cand Marius Alexe a punctat cu un sut sec din careu dupa o pasa excelenta de la Danciulescu.

Balgradean a avut o prima repriza buna in poarta "cainilor", intervenind salvator la suturile lui Vranjes si Bacila. De partea cealalta, Danciulescu a ratat o mare ocazie de 2-0, sutand alaturi. Oaspetii au reusit egalarea cu 4 minute inainte de pauza, Apostu executandu-l pe Balgradean dupa ce a scapat singur in careu.

Dinamovistii au revenit in avantaj in minutul 58, dupa reusita lui Torje din centrul careului. Gorjenii au restabilit egalitatea cu cinci minute inainte de final, Voiculet transformand o lovitura de la 11 metri.

"Cainii" puteau trece din nou la conducere dupa numai trei minute, tot printr-o lovitura de pedeapsa, insa Vlad Munteanu a sutat inexplicabil de mult peste poarta. Gazdele s-au napustit in atac, dar nu au reusit sa inscrie decat un gol care a fost anulat pentru fault in atac.

In urma acestei remize, "cainii" stationeaza pe locul 5 in Liga 1, dar pot fi depasiti de Steaua pana la finalul etapei. De partea cealalta, Pandurii raman la retrogradare, pe locul 16, cu doar 19 puncte.

EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
EXCLUSIV. Fostul scouter al lui Dinamo dă cărțile pe față! Cum poate evita Dinamo retrogradarea
Octavian Marin, impresar FIFA și fost scouter al lui Dinamo în urmă cu câțiva ani, crede că alb-roșii se pot salva de la retrogradare. Marin a vorbit despre lotul de jucători și crede...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Dinamo Bucuresti, #pandurii targu jiu, #rezultate Liga 1 , #rezultate
Comentarii