Liga 1: Muresan si Bud au salvat onoarea CFR-ului

Luni, 09 Mai 2011, ora 15:50
1940 citiri
Liga 1: Muresan si Bud au salvat onoarea CFR-ului

CFR Cluj si Gloria Bistrita au terminat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci contand pentru cea de-a 32-a etapa a Ligii 1.

Oaspetii au avut un start excelent de partida si au deschis scorul in minutul 10, la prima actiune de poarta. Nalati a punctat direct dintr-o lovitura libera de la mare distanta, Minca fiind pacalit de traiectoria balonului.

"Feroviarii" au pus presiune si au avut cateva faze interesante de poarta, insa tot cei de la Gloria Bistrita au inscris, chiar inainte de pauza, cand Tudose a marcat cu o lovitura de cap la o lovitura de colt.

Clujenii au aratat alt fotbal in repriza secunda, odata cu introducerea pe teren a lui Bud si Hora, primul reducand din diferenta la 15 minute de la reluare, cu un sut plasat de la 16 metri.

Gazdele au continuat sa forteze si au restabilit egalitatea in minutul 74, prin Gabriel Muresan, care a scuturat plasa portii lui Albut cu un sut puternic din interiorul careului, deviat usor de un fundas al Gloriei.

Hora putea intoarce rezultatul dupa numai un minut, dar a ratat incredibil din centrul careului bistritean. Ultimul sfert de ora s-a jucat mai mult la poarta oaseptilor, insa elevii lui Alin Minteuan nu au gasit drumul spre cel de-al treilea gol.

In urma acestui rezultat, CFR Cluj urca pe locul 8 in Liga 1, cu 45 de puncte, in timp ce Gloria Bistrita ramane pe 14, cu 34 de puncte, si cu emotii la retrogradare.

Echipele de start:

CFR Cluj: Minca - Panin, Piccolo, Rada, Veloso - Dica, Muresan, Peralta, Sare - Batin, Bus;

Rezerve: Nuno Claro, Kivuvu, Nicoara, Bastos, Hora, Rada, Bud;

Gloria Bistrita: Albut - Achim, Nastase, Corallo, Velcovici - Tudose, Nalati - Keita, Bajenaru, Mandea - Curtuius;

Rezerve: Irimia, Petre, Costache, Marginean, Pasenciuc, Saceanu, Anton.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Cluj, #gloria bistrita, #rezultate Liga 1 , #rezultate