Liga 1: Poli Timisoara castiga la Cluj

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 23:25
2367 citiri
Liga 1: Poli Timisoara castiga la Cluj

ACS Poli Timisoara a obtinut o victorie mare in ultimul meci al etapei cu numarul 11 din Liga 1. Banatenii s-au impus cu scorul de 2-1 pe terenul Universitatii Cluj la debutul lui Aurel Sunda pe banca tehnica.

Intalnirea disputata pe un Cluj Arena pe cat de modern, pe atat de gol, a inceput cu oaspetii ceva mai decisi, banatenii incercand sa ameninte poarta lui Veselovsky inca din primele minute.

Treptat s-a ajuns la un joc de uzura, lipsit de ocazii si, prin urmare, deloc spectaculos.

Dupa un sfert de ora de protest, intr-una din peluze si-a facut aparitia si micuta galerie a "studentilor" clujeni, "ultrasii" parasind tribunele pe final.

Oaspetii au deschis scorul in prelungirile primei reprize, golgheterul echipei, Szekely, punctand dintr-un penalti obtinut de Nanu dupa o interventie imprudenta a lui Rilke.

Partea secunda a insemnat o lupta disperate a jucatorilor Universitatii pentru golul egalizator.

Balde a fost aproape de a marca, insa a fost blocat in ultimul moment iar scorul a ramas cel de la pauza.

A venit insa si minutul 83, atunci cand Cristocea a centrat foarte bine pentru Abrudan, care a inscris cu o lovitura de cap.

N-a fost remiza pe Cluj Arena pentru ca Nanu a scos inca un penalti in ultimul minut de joc, Gorobsov fiind cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Timisoara castiga la Cluj iar Universitatea se afunda tot mai mult in subsolul clasamentului, avand sanse minime de a evita retrogradarea.

Echipele de start:

U Cluj: Veselovsky - Rilke, Szilagy, Abrudan, Mendy - Balde, Takacs - Tarnacop, Cristocea, Borza - Lemnaru

Rezerve: Dolha, Ciupe, Neag, Kovacs, Andrei Lungu, Calcan, Ursu

ACS Poli: Nuno Claro - Nohai, Seroni, Ov. Petre, Poparadu - Gorobsov, Trandu - Popovici, Keita, Nanu - Szekely

Rezerve: Kirev, Belu, Marovic, Barbut, Boldea, Furtado, Balaure

M.D.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Poli Timisoara U Cluj, #rezultate Liga 1, #ACS Poli Timisoara liga 1 , #rezultate