Liga 1: Sumudica s-a razbunat pe fosta sa echipa

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 16:59
2048 citiri
Liga 1: Sumudica s-a razbunat pe fosta sa echipa

Echipa FC Brasov a castigat cu 2-0 meciul disputat sambata, pe teren propriu, cu Astra Ploiesti, in etapa a 16-a a Ligii 1.

Plecat cu scandal de la Astra Ploiesti, Marius Sumudica s-a razbunat pe echipa patronata de Ioan Niculae de pe banca Brasovului, la finalul unui meci in care ploiestenii au incasat doua cartonase rosii.

Oaspetii au ramas in inferioritate numerica inca din minutul 14, cand Miranda a fost eliminat pentru o lovitura cu cotul, iar brasovenii au profitat imediat si au trecut la conducere.

Moutinho a deschis scorul in minutul 19, din fata portii, iar Bruno Miguel a stabilit scorul final in minutul 37 cu un autogol de-a dreptul stupid, dupa ce i-a scos mingea din brate portarului Lung.

Gazdele au incercat sa inscrie din nou in repriza secunda, insa cel mai important eveniment consemnat in ultimele 45 de minute a fost eliminarea lui Ousmane N'Doye, pentru un fault dur asupra lui Chipciu.

In urma acestui succes, FC Brasov s-a indepartat de zona retrogradarii, urcand pana pe pozitia a 11-a, cu 18 puncte. Astra a ramas pe 9, cu 24 de puncte.

Echipele de start:

FC Brasov: Felgueiras - Ciupe, Machado, Munteanu, Distefano - Viveiros, Bruno Madeira, Cristescu, Chipciu - Moutinho, Buga;

Rezerve: Godinho, Majernik, Velayos, Ionescu, Hadnagy, Stanga, Toloza;

Astra Ploiesti: Lung - Mihalache, Gaman, Goian, Junior Morais - Seto, N'Doye - Tigoianu, Bajenaru, Tiganasu - Miranda;

Rezerve: Lungu, Bruno Miguel, Ologu, Toure, Stan, William, Rusu;

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
#rezultate Liga 1, #fc brasov, #Astra Ploiesti, #Marius Sumudica , #rezultate