Liga 1: Rezultat surpriza in primul meci al etapei

Vineri, 16 Martie 2012, ora 21:31
2941 citiri
Liga 1: Rezultat surpriza in primul meci al etapei

Dupa ce a pierdut la scor in etapa trecut cu FC Vaslui, Concordia Chiajna a reusit sa obtina o victorie neasteptata in partida cu Rapid Bucuresti, scor 1-0, in prologul rundei a 21-a din Liga 1.

Sustinuti de o galerie numeroasa la Chiajna, giulestenii s-au instalat rapid in jumatatea adversa, insa prima ocazie a apartinut gazdelor, Rocha punandu-l la incercare pe Coman in minutul 13, cu un sut de la 18 metri.

Dupa cinci minute, Herea a expediat primul sut al oaspetilor pe spatiul portii lui Kolev, dar goalkeeperul ilfovenilor a blocat balonul fara probleme.

Jocul modest din prima parte a continuat si in repriza secunda, cele mai importante evenimente fiind eliminarile lui Rui Duarte (Rapid) si Muzac (Concordia), pentru cumul de cartonase galbene, in minutele 50, respectiv 58.

Pe final de meci, Kolev a intervenit salvator de trei ori in numai doua minute, blocandu-i pe Marcos Antonio, Grigore si Deac, pentru ca apoi gazdele sa dea lovitura in prelungiri, prin Adrian Popa II.

Atacantul Concordiei a luat o actiune pe cont propriu in ultimele secunde ale jocului si, dupa un duel de cativa zeci de metri cu Deac, a marcat cu un lob peste Dani Coman.

In urma acestui succes, ilfovenii raman pe locul 17 in clasamentul Ligii 1, dar totalizeaza 17 puncte si se apropie la trei "lungimi" de salvare. De cealalta parte, rapidistii raman pe ultima pozitie a podiumului, dar pot pierde contactul cu primele doua clasate pana la finalul etapei.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Kolev - Muzac, Mamele, Bratu, Guillherme - Krumov, L.Filip, Vl.Munteanu - Adi Rocha, Dos Santos, V.Dinu;

Rezerve: Nita, Petrovici, Popa I, Ad.Mihalcea, Lancev, Iordache, Popa II;

Rapid Bucuresti: Coman - Rui Duarte, Oros, Marcos Antonio, Bozovici - Teixeira, Pavlovic, Herea - Roman, Ionita, Deac;

Rezerve: Vatca, Ezequias, Glauber, N.Grigore, Surdu, Sotelo, Sburlea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#surpriza Liga 1, #rezultate Liga 1, #Rapid Concordia Liga 1, #Liga 1 etapa 21 , #rezultate