Liga 1: Remiza spectaculoasa intre Astra si Sportul

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 20:50
604 citiri
Liga 1: Remiza spectaculoasa intre Astra si Sportul

Astra Ploiesti si Sportul Studentesc au terminat la egalitate, scor 2-2, in partida inaugurala a etapei cu numarul 9 din Liga 1.

Dupa victoria obtinuta la Targu Jiu, cu Pandurii, Astra a obtinut doar o remiza, pe teren propriu, cu ultima clasata a Ligii lui Mitica, intr-un meci care a oferit patru goluri.

"Studentii" au deschis scorul dupa numai trei minute, prin Curelea, care a profitat de o centrare excelenta si l-a invins, cu o lovitura de cap, pe goalkeeperul Cezar Lungu.

Gazdele au restabilit egalitatea dupa alte patru minute din lovitura de la 11 metri. Stratila a cazut in careu dupa un duel cu Valentin Lazar, iar N'Doye a transformat fara emotii.

Oaspetii nu s-au dat batuti si au trecut din nou la conducere cu cinci minute inainte de finalul primei reprize. Centrarea lui Beta l-a gasit excelent pe Ghinga, iar acesta a punctat cu o lovitura de cap.

Trupa lui Marius Sumudica a restabilit egalitatea in minutul 63, prin Matei, al carui gol marcat din afara careului i-a ridicat in picioare pe toti cei prezenti la stadion.

In urma acestui rezultat, Astra a urcat pe un provizoriu loc 5 in Liga 1, pana la disputatea celorlalte partide. Sportul a parasit ultima pozitie, castigand patru locuri, insa poate reveni in zona retrogradarii pana la finalul etapei.

Echipele de start:

Astra: Lungu - Matel, Gaman, B.Miguel, Morais - Seto, N'Doye - Stratila, Udoji, Bajenaru - Fatai;

Rezerve: Gavrilas, Goian, Tiganasu, Mihalache, Stan, Miranda, C. Matei;

Sportul Studentesc: Popescu - Beta, Patriche, Lung, Maxim - Farmache, Irimia, Ghinga, Lazar - Tirnacop, Curelea;

Rezerve: Ormenisan, Ratiu, Ferfelea, Cioranu, Chetan, Nistor, Truta.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Astra Ploiesti, #sportul studentesc, #Astra Sportul Liga 1, #rezultate Liga 1 , #rezultate