Surpriza in Liga 1: FC Vaslui, invinsa la Brasov

Duminica, 23 Septembrie 2012, ora 20:55
2130 citiri
Surpriza in Liga 1: FC Vaslui, invinsa la Brasov

FC Vaslui, una dintre formatiile candidata la ocuparea primelor pozitii in clasament, a pierdut surprinzator partida sustina in deplasare pe terenul lui FC Brasov, scor 2-1.

"Galben-verzii" au sosit sub Tampa cu ideea clara de castiga, pentru a strange lupta pentru titlu. Totusi, elevii lui Sumudica nu au fost foarte convingatori in primele minute, astfel ca gazdele au deschis scorul inca din minutul 10.

Iulian Popa a marcat cu un sut superb, de la 18 metri, fara speranta pentru Dani Coman.

Oaspetii s-au aruncat in atac dupa ce au incasat golul, insa tot "stegarii" au fost mai periculosi, Coman respingand cu emotii un sut-centrare trimis de acelasi Popa.

Imediat dupa pauza, Vasluiul putea restabili egalitatea, dar Taborda s-a opus sutului lui Sburlea. Sumudica a fortat, introducandu-l pe Dacian Varga, iar fostul jucator al Sportului a marcat in minutul 64, la prima atungere de balon.

Brasovul a revenit in ofensiva iar Georgian Paun a izbit bara transversala in minutul 72, cu un sut frumos, peste Coman. Imediat, gazdele au reusit sa inscrie, Batin preluand de langa Varela si punctand cu un sut plasat excelent la coltul lung.

Doar 3 minute mai tarziu, Dani Coman a fost intins serios de executia lui Velayos. Faza a continuat iar balonul a ajuns la Caue, care a fost atacat criminal de jucatorului Brasovului. Velayos a primit direct cartonasul rosu.

Pana la final, moldovenii au atacat aproape cu disperare, insa au irosit doua ocazii mari si au parasit terenul invinsi.

Echipele de start:

FC Brasov: Taborda - Velayos, Machado, Cr. Munteanu, Ionescu - Viveiros, Mateiu, Madeira, I. Popa - Buga, Batin

Rezerve: Mutu, David, Enceanu, Lazar, Olariu, Paun, Hadnagy

FC Vaslui: Coman - Varela, Celeban, Charalambous, Salageanu - N. Stanciu, Caue, Sinmartean, Antal, M. Niculae

Rezerve: Straton, Sburlea, Ad. Gheorghiu, Cinu, R. Costin, Varga, Cordos

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Brasov Vaslui rezultat Liga 1, #FC Vaslui rezultat Liga 1, #surpriza Liga 1 , #rezultate