Viitorul umileste Dinamo in Liga 1. "Dubla" pentru Ianis Hagi

Sambata, 01 Decembrie 2018, ora 21:57
9108 citiri
Viitorul umileste Dinamo in Liga 1. "Dubla" pentru Ianis Hagi
Foto: Captura Telekom Sport

Viitorul a obtinut o victorie categorica in etapa cu numarul 17 din Liga 1, elevii lui Hagi trecand cu scorul de 4-1 de Dinamo.

Eroul partidei a fost fiul "Regelui", Ianis, autor a doua goluri.

Meciul de la Ovidiu a inceput cu o sansa irosita de Hagi junior, pentru ca in minutul 4 capitanul Viitorului sa stea la baza deschiderii scorului. Ianis a sutat bine, Penedo a respins in transversala, iar Dragus, atent pe recuperare, a trimis in plasa.

Dinamo a egalat rapid, italianul Montini punctand in premiera in Liga 1 dupa o centrare a lui Salomao.

Echilibrul s-a rupt in minutul 32, atunci cand Vlad Olteanu a incasat al doilea cartonas galben si a fost trimis la vestiare. De notat este ca ambele faulturi pentru care dinamovistul a fost avertizat au fost comise asupra lui Hagi.

Ianis si-a adus echipa in avantaj in minutul 37, atunci cand a transformat impecabil o lovitura libera de la peste 20 de metri.

Golul trei al celor de la Viitorul a fost marcat de Achim in minutul 77, cu un sut din unghi dupa o faza colectiva de toata frumusetea.

Ianis Hagi a "inchis tabela" in minutul 90, dupa o pasa a lui Houri, pentru ca in prelungiri tot el sa obtina un penalti ce avea sa fie ratat de Matan.

Cu aceasta victorie, Viitorul a urcat provizoriu pe locul doi in clasamentul Ligii 1, FCSB avand nevoie de o victorie in duelul de duminica seara, cu Mediasul, pentru a reveni pe aceasta pozitie.

ECHIPELE DE START

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, V. Ghita, De Nooijer - Vl. Achim, Artean, Vina - I. Hagi, Vodut, Dragus

Rezerve: Buzbuchi - V. Ciobanu, Luchin, Matan, A. Iacob, Casap

Antrenor: Gheorghe Hagi

Dinamo: Penedo - Sorescu, Katsikas, Ciobotariu, Vl. Olteanu - Hanca, Atmane, Cooper, Salomao - D. Popa, Montini

Rezerve: Mutiu - Gomelt, Nistor, R. Grigore, Neicutescu, Pesic, Zenke

Antrenor: Mircea Rednic

Stadion: Central, Ovidiu

M.D.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Viitorul Dinamo victorie, #Viitorul Dinamo Hagi, #Hagi gol Dinamo , #rezultate