Analiza lui Ion Craciunescu: Care e cea mai avantajata echipa din Liga 1 in 2016

Marti, 15 Martie 2016, ora 19:00
6265 citiri
Analiza lui Ion Craciunescu: Care e cea mai avantajata echipa din Liga 1 in 2016
Foto: Hepta.ro

Fostul arbitru international Ion Craciunescu a realizat, marti seara, o analiza intr-o emisiune televizata despre greselile de arbitraj din acest an.

Aflat intr-o emisiune la Digi Sport, Ion Craciunescu a prezentat un montaj cu patru faze din meciurile formatiei Pandurii Targu Jiu, sustinand ca gorjenii au fost avantajati clar de arbitri in 2016.

Cum a analizat Ion Craciunescu fazele:

Pandurii - CSU Craiova 1-1 - penalti neacordat pentru CSU: "Stanca ii ia picioarele jucatorului de la Craiova. Este un penalti clar, priviti cum jucatorul de la Craiova loveste mingea, iar Stanca vine si-i ia picioarele".

Viitorul - Pandurii 1-3 - penalti neacordat pentru Viitorul: "Aici avem un fault asupra lui Banel Nicolita. Fault clar! Nu s-a dat nimic si era 1-0 pentru Pandurii la acel moment. Privind faza, mi se pare clar ca faultul a fost in suprafata de pedeapsa".

ASA - Pandurii 0-2 - cartonas rosu neacordat pentru Vasco: "La 0-0 trebuia rosu pentru Vasco. Arbitrul s-a convins ca i-a spart urechea si i-a dat galben. Invers, s-a convins la Constantin si i-a dat rosu".

Pandurii - Viitorul 1-1 - penalti neacordat pentru Viitorul: "Cu patru perechi de ochi si nu a dat penalti! Rusu a fost faultat clar in careu. Ce trebuia sa fie mai mult de atat ca sa poti sa dai penalti intr-o faza? I-a ridicat piciorul la nivelul soldului. Nu vor sa vada sau nu vad?"

"Sunt patru greseli grave in favoarea unei singure echipe! Nu insinuez nimic, arat niste fapte, dar fiecare trebuie sa traga concluzii. E prea mult, e mult prea mult! Cum pot s-o numesc intamplare?", a concluzionat Craciunescu.

Cum raspunde Narcis Raducan

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Narcis Raducan, a afirmat ca declaratiile lui Ion Craciunescu nu arata insa niciun caz ca gorjenii au fost avantajati, intrucat chiar si in ultimul meci cu Viitorul golul oaspetilor a fost marcat din pozitie de ofsaid.

"Nici nu se pune problema sa fim noi cea mai avantajata echipa. Am fost si noi dezavantajati in atatea meciuri. Din punctul meu de vedere, la finalul sezonului exista un echilibru.

Asa putem spune si noi ca Viitorul a marcat din ofsaid la ultimul meci, concluzie la care au ajuns si specialistii din arbitraj. Avem incredere in CCA, cu bune si cu rele, iar misiunea noastra este sa jucam fotbal", a afirmat Narcis Raducan pentru Ziare.com.

Pandurii Targu Jiu ocupa locul 2 in Liga 1, cu 28 de puncte, unul mai putin decat liderul Astra Giurgiu.

Pe durata sezonului regulat, Pandurii a fost echipa care a obtinut cel mai mare numar de puncte in duelurile cu gruparile ce s-au calificat in play-off.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#greseli arbitraj Liga 1, #greseli arbitraj Pandurii, #gafe arbitraj Liga 1 , #stiri Liga I