Antrenor din Liga 1, demis la TV

Luni, 26 Martie 2012, ora 09:06
5112 citiri
Antrenor din Liga 1, demis la TV

Inca un antrenor din Liga 1 a aflat ca nu mai are loc de munca de la televizor.

Portughezul Antonio Conceicao a fost instiintat de patronul Astrei Ploiesti, Ioan Niculae, ca nu mai are ce cauta la echipa dupa infrangerea suferita in fata celor de la FCM Targu Mures.

"Nu sunt vesel, dar nici foarte trist. Aveam nevoie de acest soc pentru o decizie pe care o pregateam. A fost cea mai proasta alegere pentru un staff tehnic. Niciodata nu am vazut Astra mai slaba ca astazi.

Acum inteleg de ce n-a avut Conceicao performante in afara. Pai nu poti sa joci un meci cu Tg Mures pe teren propriu cu patru fundasi centrali. Ne-au tot zapacit cu tot felul de solicitari, cu Rui Miguel si cu toata nebunia asta cu tot batalionul de jucatori din Portugalia si Brazilia care nu sunt buni nici la Divizia C la noi. Este dezamagitor! Nu pot sa spun decat ca nu ma pricep la fotbal!

Sa lasam sa mai treaca o noapte, dar Conceicao nu mai are nici un fel de viitor la Astra. Si nu numai el, ci toata conducerea tehnica. Nu au nici o treaba cu fotbalul!", a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

Adus la Astra in iarna, Conceicao nu a reusit sa obtina decat o victorie in cele 5 partide disputate de ploiesteni de la venirea portughezului.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
”Cei mai mulți bani din PNRR ajung la companii de stat românești conduse falimentar”. Acuzațiile REPER
Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizează sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecărui stat membru UE ne plasează pe ultimul loc din Europa în ceea ce...
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
#antrenor demis televizor, #conceicao dat afara astra, #Ioan Niculae Astra Ploiesti , #stiri Liga I
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Chiar si-n cazul unor barosani cum e acest Ioan Nicolae,...