Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dezvaluiri incendiare despre blaturile din fotbalul romanesc

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 10:52
4944 citiri
Dezvaluiri incendiare despre blaturile din fotbalul romanesc

Cea de-a 13-a etapa a Ligii 2 a debutat cu un scandal de proportii din cauza partidei Farul Constanta - FC Snagov, scor 3-3, la finalul careia oaspetii au fost acuzati ca i-au contactat pe jucatorii echipei gazda pentru a aranja rezultatul final.

Acuzatiile patronului constantenilor, Giani Nedelcu, par justificate din perspectiva scorului, care a avut o evolutie halucintanta. Gazdele au condus cu 3-0 pana in minutul 67, dar oaspetii au restabilit egalitatea inscriind de trei ori in numai 20 de minute.

Finantatorul "Rechinilor" a explodat la finalul meciurilui si, dupa ce a blamat public practicile celor de la FC Snagov, a intervenit la echipa si a retrogradat patru titulari.

Giani Nedelcu a revenit ulterior si a declarat ca in timpul meciului, fratele lui Ionel Posteuca, Marian, fostul jucator al Farului, care a fost exclus din lotul "marinarilor anul trecut, a fost vazut in tribune in timpul partidei alaturi de oficialii lui FC Snagov.

"Marian a stat in tribuna cu Laurentiu Tudor, fost antrenor la Snagov si Valcea. Cred ca el i-a cautat pe jucatorii Farului. Acelasi Marian Posteuca s-a aflat la originea scandalului de la Navodari, cand l-a contactat pe golgheterul Chitu de la gazde, pentru a nu-si apara corect sansele in partida cu FC Snagov.", a declarat finantatorul Farului, potrivit Prosport.

Oficialul a dezvaluit apoi cum sunt aranjate meciurile in esalonul secund, spunand ca de cele mai multe ori fotbalistii sunt cei care fac blaturi intre ei si nu antrenorii sau finantatorii.

"Jucatorii fac blaturi intre ei. Nu am probe, dar de cele mai multe ori conducerea si antrenorii nu sunt implicati. Fac peste capul lor, direct intre ei sau prin diversi intermediari. Blaturile se fac in special pentru pariurile online. Se mizeaza pe cele mai incredibile rasturnari de situatie.", a mai mentionat Nedelcu.

Este pentru a doua oara cand FC Snagov este acuzata de astfel de practici, dupa ce oficialii echipei Sageata Navodari s-au plans ca jucatorii lor au fost contactati inaintea meciului direct.

Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Răducioiu a găsit atacant pentru națională. Joacă exact stilul său
Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța, este dorit de granzii campionatului FCSB și Rapid. Totuși, acesta și-ar dori să-și continue cariera la un club din...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Giani Nedelcu, #farul constanta, #blat Farul Snagov, #blaturi Liga 2, #blaturi fotbal Romania , #stiri Liga I
Comentarii
Poza maxi
maxi
rank 5
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Extraordinare dezvaluiri (vorba sa fie!)!