Discurs incredibil al unui jucator de Liga 1: "L-am curatat si pe dansul"

Sambata, 22 Decembrie 2018, ora 08:56
5747 citiri
Discurs incredibil al unui jucator de Liga 1: "L-am curatat si pe dansul"
Foto: captura video Telekom Sport

Un fotbalist din Liga 1 a avut un discurs incredibil dupa o noua infrangere a echipei sale.

Razvan Gradinaru, jucatorul celor de la Concordia Chiajna, a facut o serie de dezvaluiri uluitoare despre haosul care domneste la echipa ilfoveana.

Potrivit acestuia, jucatorii sunt principalii vinovati pentru rezultatele slabe ale echipei deoarece nu respecta indicatiile antrenorului!

"Ca la fiecare meci, spunem ca meciul urmator trebuie sa scoatem puncte, sa incheiem anul cat mai bine, dar de fiecare data dam chix. Vine iarna, conducerea cred ca va taia in carne vie de data aceasta, fiindca va fi un retur infernal si un play-out la fel de greu.

Principalii vinovati suntem noi, jucatorii, pentru ca si domnul Badea am inceput bine, l-am curatat si pe dansul. A venit domnul Dorinel, am scos niste rezultate in primele cinci meciuri, deja ne gandeam cat mai sus. Dupa am inceput sa jucam din ce in ce mai prost, au intervenit greselile personale la fiecare meci, suntem vinovati in primul rand noi, jucatorii. Noi trebuie sa facem ceva, sa ne schimbam atitudinea.

In fiecare an suntem la retrogradare, spunem an de an ca nu mai vrem sa fim aici si spunem doar cuvintele, nu le credem. Venim la antrenament zi de zi, nu respectam ce ne indica mister, ce tactica, ce lucram si asta se vede pe teren. Suntem vinovati, dar cred ca toti din clubul Concordia Chiajna suntem vinovati. Fiecare isi are vina.

Nu stiu, speram sa nu, fiindca usor, usor am reusit sa facem o familie. Sper sa nu plece nici jucatori, fiindca am format o familie. Dar degeaba reusim sa facem o familie, cand pe teren parem divortati. Putem sa facem o echipa buna, pentru ca avem conditii, banii ni-i luam cat de cat, fiindca nu motivam nici conducerea atat de mult incat sa ne dea banii cum trebuie", a spus Razvan Gradinaru la Telekomsport.

Chiajna a incheiat anul 2018 cu o infrangere categorica, 0-3 in fata celor de la Sepsi, si este o candidata certa la retrogradare in acest sezon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Gradinaru Chiajna declaratie, #Gradinaru Chiajna rezultate, #Chiajna Sepsi Liga 1 rezultat , #stiri Liga I