Iata cum arata echipa etapei in Liga 1

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 13:37
2425 citiri
Iata cum arata echipa etapei in Liga 1
Foto: LPF

Liga Profesionista de Fotbal a dat publicitatii componenta echipei ideale a etapei cu numarul 19 din Liga 1.

FCSB are trei oameni in aceasta echipa ideala, in timp ce Astra si Poli Iasi dau cate doi jucatori.

Iata cum arata echipa etapei:

PORTAR

*Martin Fraisl (FC Botosani / 25 de ani / doua jocuri) - A avut cinci interventii prin care si-a castigat locul in echipa etapei. Are un cuvant greu de spus in lupta pentru titularizare.

FUNDASI

* Cosmin Frasinescu (Poli Iasi / 33 de ani / 18 jocuri) - Experimentatul fundas al moldovenilor a fost din nou la inaltime cu o evolutie fara greseala. Prinde pentru a patra oara echipa etapei in editia curenta.

* Bogdan Planic (FCSB / 26 de ani / 15 jocuri) - Ca de obicei, isi face simtita prezenta in meciurile tari. Impecabil in defensiva, unde a blocat orice incercare adversa de a patrunde in careul lui Balgradean. In plus, si-a trecut in cont si un assist.

* Junior Morais (FCSB / 32 de ani / 13 jocuri) - Un jucator de travaliu, care a dominat zonele de teren in care a evoluat contra Viitorului. A ajuns la 232 de jocuri in campionat, ocupand locul secund in topul prezentelor strainilor, dupa Takayuki Seto.

MIJLOCASI

* Antoine Begue (Astra / 25 de ani / 17 jocuri) - Francezul giurgiuvenilor a devenit o prezenta constanta in formula de start a astralilor. Contra ilfovenilor, Julien Antoine a marcat pentru a treia oara in editia actuala, in care mai are in cont patru pase decisive si un penalty obtinut.

* Antoni Ivanov (Gaz Metan / 23 de ani / 9 jocuri) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. In plus, a inscris in premiera pe prima scena din Romania, reusita sa fiind printre cele mai frumoase din runda a 19-a.

* Lucian Filip (FCSB / 28 de ani / 15 jocuri) - Cel mai bun meci al sau din acest sezon. Evolutia sigura i-a fost rasplatita si de golul care a risipit orice emotie pentru ros-albastri. Este cel mai vechi jucator din lotul bucurestenilor.

* Alexandru Mitrita (U Craiova / 23 de ani / 16 jocuri) - Liderul oltenilor si-a mobilizat excelent colegii in momentele dificile din startul jocului. A si marcat, ajungand la 29 de goluri pe prima scena, dintre care 11 in editia 2018-2019.

Atacanti

* Platini (Poli Iasi / 32 de ani / 12 jocuri) - A marcat pentru a treia oara in acest sezon, toate reusitele fiind decisive. Mai are in cont doua pase de gol si un penalty obtinut. Este unul dintre cei mai apreciati jucatori de catre fanii Politehnicii Iasi.

* Abdel Omrani (CFR Cluj / 25 de ani / 16 jocuri) - Introducerea sa pe teren in minutul 32 s-a dovedit a fi o noua mutare inspirata facuta de Toni Conceicao, asta deoarece francezul a marcat de doua ori si a salvat un punct pentru clujeni, care au ajuns astfel la 12 meciuri la rand fara infrangere.

* Denis Alibec (Astra / 27 de ani / 15 jocuri) - Mutat de Constantin Enache in spatele varfului impins, Denis are o vizibila crestere de forma. In ultima runda, acesta a marcat un gol si a ajuns la 50 de reusite in doar 154 de meciuri jucate in Liga 1.

Antrenorul etapei a fost ales Liviu Ciobotariu, de la FC Botosani.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Liga 1 echipa etapei, #Liga 1 echipa ideala, #Liga 1 echipa , #stiri Liga I