Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Inca o echipa din Liga 1 si-a schimbat antrenorul

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 14:34
3253 citiri
Inca o echipa din Liga 1 si-a schimbat antrenorul
Foto: Facebook/ CS Universitatea Craiova

CSU Craiova este prima echipa din Liga 1 care isi schimba atrenorul in acest an, dupa ce Emil Sandoi si-a reziliat contractul cu echipa din Banie.

Tehnicianul a nu a mai fost primit la antrenamentele echipei si la reunirea de vineri, asemenea jucatorilor Cristian Balgradean, Costin Curelea si Viorel Ferfelea, relateaza Digi Sport.

Portarul, capitanul echipei, este aproape de a semna cu Petrolul Ploiesti, care s-a despartit de Pecanha, plecat la Viitorul Constanta.

Hagi si Dinamo, lovituri pe piata transferurilor. Ce surprize pregateste Astra

De asemenea, clubul a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca antrenor va fi Daniel Mogosanu.

"Daniel Mogosanu a fost numit astazi in functia de director tehnic al Universitatii Craiova. A facut parte din echipa care a realizat eventul in 1991 si a castigat Cupa in 1993, iar acum isi propune sa readuca Stiinta pe drumul spre performanta. El va face echipa pe banca tehnica a echipei cu Victor Naicu, noul antrenor principal. Din vechiul staff au fost pastrati Silviu Lung, antrenor cu portarii, si Cornel Blejan, preparator fizic.

Nascut in Banie, Daniel Mogosanu are 147 de meciuri in tricoul Stiintei pentru care a marcat de 10 ori, reusind sa cucereasca titlul national (1991), precum si Cupa Romaniei, in doua randuri (1991 si 1993). A mai evoluat la Otelul Galati si FC Arges Pitesti. S-a alaturat proiectului renasterii fotbalului din Banie de la inceput. In ultimele doua sezoane a fost antrenorul echipei a doua a Stiintei cu care a reusit promovarea in Liga a III-a, de asemenea a activat in cadrul clubului si la Centrul de copii si juniori.

Produs suta la suta al scolii de fotbal craiovene, Victor Naicu are peste 90 de meciuri in tricoul alb-albastru in prima liga si 6 in competitiile europene. Din vara, Naicu a condus juniorii A ai Universitatii, constient ca spiritual oltenesc este necesar pentru o mai mare determinare la echipa.

Bine ati venit, Mogosanu si Naicu! Mult succes pe banca tehnica a Stiintei!

Totodata, Universitatea Craiova ii multumeste lui Emil Sandoi pentru activitatea desfasurata in cadrul clubului si ii doreste mult succes in cariera", se arata pe site-ul CSU Craiova.

Echipa se afla pe locul 8, cu 27 de puncte, la 8 de ultimul loc care asigura calificarea in play-off, cu trei etape inainte de finalul sezonului regulat, astfel ca are practic sanse nule de a se mai califica.

Mihai Stoichita a fost ultimul antrenor care a fost schimbat din functie, in 2015, in locul sau la Petrolul venind Constantin Schumacher.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Emil Sandoi plecat CSU Craiova, #Sandoi reziliat contract CSU Craiova , #stiri Liga I