Liga 1: Astra si Concordia, remiza cu goluri in minutele de prelungire

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 17:30
1769 citiri
Liga 1: Astra si Concordia, remiza cu goluri in minutele de prelungire
Foto: romaniansoccer.ro

Astra Giurgiu si Concordia Chiajna au terminat la egalitate, scor 2-2, in primul meci al zilei de duminica in Liga I, etapa cu numarul 18, stagiunea 2014/2015.

Golurile au fost marcate de Fatai si Wellington, fiecare cate o dubla pentru cele doua echipe.

Astra a dominat prima parte, marcand si un gol in primele 45 de minute prin Fatai, care a deschis scorul in urma unui corner.

Cu un sfert de ora inainte de final, Wellington egala pentru oaspeti, cu un gol spectaculos, din foarfeca, dupa ce Florea devia decisiv cu capul in fata portii.

Spectacolul a venit in prelungiri, cand mai intai Fatai puncta in minutul 91 pentru 2-1. Morais a tras la poarta lui Ramniceanu din unghi, portarul a respins direct in picioarele lui Fatai, care nu a iertat din 5 metri.

Nu acesta avea sa fie si scorul final, pentru ca practic la ultima faza a jocului, in minutul 95, Wellington egala la 2.

Brazilianul a reluat plasat langa bara si l-a invins pe Lung, pentru a stabili scorul final, 2-2.

De remarcat faptul ca imediat dupa primul gol al Concordiei, Alexandru Tudor l-a eliminat pe Marius Sumudica, pentru proteste. Inainte de a merge in tribune, antrenorul s-a plimbat nonsalant pe gazon. Motivul protestelor lui Sumudica a fost ca Vagner a fost avertizat la schimbare, pentru ca a iesit de pe teren pe partea opusa.

Dupa acest egal, Astra ramane pe 3, cu 31 de puncte, 5 mai putine ca Petrolul, locul 2. Concordia vine pe 13 cu 18 puncte, la egalitate cu U Cluj si Pandurii.

Echipele de start:

Astra: S. Lung jr. - Gorupec, Yousef, Oros, Morais - Takayuki, Laban, Yahaya (Budescu '81) - Enache (Chitu '68), Fatai, De Amorim (Tembo '63).

Chiajna: Ramniceanu - Vagner (Purece '75), Maftei, Lovin, Alves, Bucurica - Madeira, Grigorie (Serediuc '56), Boldrin - Florea, Dina (Wellington '56).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#egal astra concordia liga I, #remiza cronica astra concordia, #remiza nebuna astra concordia , #stiri Liga I