Liga 1: CFR Cluj si FCSB, film cu acelasi final asteptat. Al cincilea scor de 1-1 consecutiv

Duminica, 16 Septembrie 2018, ora 22:56
12512 citiri
Liga 1: CFR Cluj si FCSB, film cu acelasi final asteptat. Al cincilea scor de 1-1 consecutiv
Foto: Hepta.ro

CFR Cluj si FCSB au incheiat pentru a 6-a oara la rand la egalitate in Liga 1 si pentru a cincea oara cu acelasi rezultat, 1-1, in etapa cu numarul 8 a sezonului competitional 2018/2019.

Golurile au fost marcate de Tucudean in minutul 47 si Florinel Coman in minutul 24.

Inceputul de partida din Gruia a fost unul foarte incrancenat, cu multi nervi si tensiune si mai ales multe cartonase galben, 4 la numar in chiar primele 20 de minute. Stan a facut doua faulturi foarte dure in primele zeci de secunde, ambele la Bordeianu, primul mai ales fiind extrem de aproape de premisele unui cartonas rosu.

Acelasi lucru putem spune si despre intrarea lui Camora la Benzar, in minutul 20. Djokovici a avut o mare ocazie de gol cu lovitura sa de cap usor peste poarta, imediat dupa primul sfert de ora.

Dar golul a venit in poarta lui Arlauskis, in minutul 24, dupa o grava eroare a fundasului maghiar Lang, care a vrut sa paseze in spate la portarul sau din Lituania, a iesit o pasa moale, Coman a fost atent, a alergat, a recuperat si a sutat sec pentru 1-0.

De altfel, FCSB a fost in prima parte echipa mai consistenta in atac, mai matura, avand si alte sanse de gol, putem aminti aici sutul lui Gnohere de la distanta, usor alaturi de bara, un sut bun al lui Roman din unghi scos cu greu de Arlauskis sau o lovitura libera a lui Coman de la 25 de metri, si aceasta putin alaturi.

Mitanul s-a incheiat cu alte doua cartonase galbene, primite de Djokovici si Balasa.

Partea secunda a inceput cu un gol fulger marcat de Tucudean, dupa o faza fixa la care Djokovici a reluat periculos cu capul, Balgradean a respins gresit in fata, iar fostul atacant de la Viitorul si Dinamo a indeplinit o simpla formalitate.

Avea sa fie o repriza in care mereu elevii lui Nicolae Dica au fost tinuti corzi, acestia nu au avut multa vreme vreo ocazie mare de gol, in schimb CFR a fost mereu activa in ofensiva, percutanta si a si ratat cateva bune sanse de a marca.

Una dintre ele a venit in minutul 69, cand Alex Stan a fost aproape de un autogol ridicol, Balgradean avand un mare reflex pentru a-si salva poarta.

Dupa intrarea lui Morutan la mijloc, FCSB a inceput si ea sa fie in fine activa si in atac, iar sutul sau de la distanta in minutul 78 a fost chiar periculos, scos in doi timpi de Arlauskis.

Finalul partidei a fost unul mai degraba linistit, cu doua echipe care nu au mai vrut sa riste, au fost si multe intreruperi, multe pase gresite, mai ales la mijlocul terenului.

S-a terminat asadar egal, tot 1-1, al 5-lea rezultat de acest gen la rand si a sasea remiza consecutiva intre cele doua tabere, care se pare ca nu pot fi departajate deloc in meciurile directe.

FCSB ramane lidera in Liga 1 cu 15 puncte, in timp ce CFR Cluj ramane pe 5 cu 13 puncte.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci, 1-1 din nou intre CFR si FCSB!

Min.90: 3 minute de prelungire!

Min.84: A doua schimbare la CFR, intra Ionita si iese Omrani.

Min.82: Gol anulat al lui CFR Cluj, gol marcat de Tucudean, dar s-a vazut clar ca a fost un offside mare.

Min.78: Sut bun de la distanta Morutan, prinde cu greu in doi timpi Arlauskis.

Min.75: Sut Omrani de la marginea careului, mult alaturi. Si ultima schimbare la oaspeti, iese Tanase si intra Popescu.

Min.70: Iese Coman la FCSB, intra Teixeira. Vine si prima schimbare la CFR, iese Bordeianu si intra Moutinho.

Min.69: Ce ocazie are Tucudean, o deviere exceptionala a sa, scoate cu un mare reflex Balgradean!!

Min.65: Incearca Camora un sut-centrare interesant de pe flancul stang, dar mingea se duce aiurea.

Min.61: Prima schimbare la FCSB, intra Morutan si iese Nedelcu.

Min.60: Sunt minute in care CFR are posesia, e echipa mai insistenta, e clar ca stelistii au un inceput mult mai slab de mitan secund, greu de inteles aceasta cadere.

Min.52: Males prinde un sut de la distanta bun, scoate cu greu in fata Balgradean.

Min.49: Omrani vede primul galben al reprizei, fault facut la Coman.

Min.47: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CFR! 1-1, gol marcat de Tucudean, dupa o lovitura de cap a lui Djokovic, respinsa gresit in fata de Balgradean, Tucudean e acolo si impinge mingea in plasa, e 1-1..

Incepe partea secunda!

Pauza, 1-0 pentru cei de la FCSB!

Min.45: Djokovici reia de la distanta, sut foarte periculos, Balgradean respinge cu greu.

Min.38: Balasa face un fault de galben la Tucudean, era o pozitie buna pentru atacantul nationalei Romaniei.

Min.35: Benzar scoate o lovitura libera periculoasa de la circa 20-25 de metri, pozitie centrala.

Min.32: Sut bun Roman din unghi, scoate cu greu Arlauskis in fata. Un minut mai tarziu, Gnohere reia de la distanta, foarte putin alaturi. FCSB este echipa mai consistenta in atac.

Min.27: Galben Djokovici pentru tinere de tricou la Gnohere.

Min.26: CFR a avut cateva minute in care putea egala, lovitura de cap buna Paun, apoi 2 lovituri de colt la rand, dar pana la urma fara rezultat pe tabela.

Min.24: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL FCSB!! 1-0 pentru stelisti, pasa in spate total gresita Lang spre Arlauskis, Coman e atent, profita si recupereaza, apoi suteaza sec, fara sperante pentru clujeni, este 1-0, ce mare eroare a lui CFR!

Min.20: Arlauskis vede si el galben, pentru proteste insa.

Min.19: Galben vazut de Camora dupa un fault extrem de dur la Benzar.

Min.16: Cea mai mare ocazie de pana acum! Djokovici reia cu capul dupa o centrare de pe flancul drept, mingea se duce putin peste, ce sansa a avut CFR!!

Min.12: Sut cadrat de la distanta al lui Lang, prinde usor Balgradean.

Min.10: Mare ocazie FCSB! Coman suteaza slab din plin careu la coltul scurt, prinde Arlauskis usor, dupa o faza frumoasa intre Gnohere - Tanase si apoi Coman.

Min.6: Stan vede galben, e al doilea fault dur in cateva zeci de secunde, foarte dur au inceput stelistii acest joc.

Min.3: Nedelcu ia galben dupa un fault din spate, dar inainte de aceasta faza Stan il faultase foarte dur pe Bordeianu si nici macar nu a primit un avertisment...

Min.2: Camora se accidenteaza destul de serios dupa un duel cu Planici la mijlocul terenului. Se resimte capitanul lusitan.

Incepe partida!

20.59: Avem imgaini de la stadionul din Cluj, echipele se pregatesc sa inceapa aceasta partida, e o atmosfera frumoasa, sunt cam 10.000 de fani stransi la partida.

20.49: Aveti mai jos un rezumat al ultimul meci direct, 1-1 intre FCSB si CFR Cluj pe Arena Nationala, pe 29 aprilie, gol in ultima secunda al capitanului de acum Bogdan Planici:

20.42: Cu cateva ore inainte de startul partidei, fusesera vandute doar 6.200 de bilete.

Iata echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Males, Djokovic, Bordeianu - Paun, Omrani, Tucudean.

Rezerve: Jesus Fernandez - Peteleu, Muresan, Al. Ionita, Moutinho, G. Ganea, Tambe.

Antrenor: Toni Conceicao.

FCSB: Balgradean - R. Benzar, Balasa, Planic, Al. Stan - L. Filip, Dr. Nedelcu - M. Roman, Fl. Tanase, Fl. Coman - Gnohere.

Rezerve: A. Vlad - Morutan, Jr. Morais, Ov. Popescu, R. Rusescu, Teixeira, Man.

Antrenor: Nicolae Dica.

Un prim derbi intre cele doua in acest sezon, dupa ce in sezonul trecut s-au luptat pentru titlul pana in ultima etapa, iar in toate cele 4 meciuri directe, 2 in play-off si 2 in sezonul regular, s-a inregistrat acelasi rezultat, 1-1.

Ce prima au jucatorii de la CFR Cluj in cazul unei victorii in marele derbi cu FCSB

Ambele grupari au orgoliul ranit dupa eliminarile din play-off-ul Europa League, FCSB cu Rapid Viena, iar CFR Cluj cu Dudelange din Luxemburg.

Inainte de partida, FCSB e lidera in Liga 1 cu 14 puncte, cu 2 lungimi peste rivala din Cluj.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Jesus Fernandez - Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora - Djokovici, Males, Culio - Al. Ionita, Tucudean, Omrani.

FCSB: Balgradean - R. Benzar, Planici, Balasa, Al. Stan - Nedelcu, L. Filip - M. Roman, Fl. Tanase, 7. Fl. Coman - Gnohere.

Arbitru: Radu Petrescu.

Partida va fi televizata pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#FCSB CFR Cluj live text Ziare, #FCSB CFR Cluj cronica mare derbi, #Liga 1 live CFR FCSB derbi , #stiri Liga I
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1
sper sa bata fcsb cu 5-0 sau macar un 3-0...