Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica

Duminica, 03 Noiembrie 2019, ora 22:58
10567 citiri
Liga 1: Rezultatele meciurilor de duminica
Foto: lpf.ro

Ziare.com v-a tinut la curent cu desfasurarea rezultatelor din cadrul partidelor de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 15 a sezonului competitional 2019/2020.

In ambele meciuri ale zilei, au avut loc intoarceri de scor dupa pauza. Botosani a intors de la 0-1 in deplasarea de la Voluntari, ultima clasata, in timp ce FCSB a avut ceva de furca cu cei de la Sepsi, fiind condusa acasa pe Arena Nationala pana in minutul 56.

Iata mai jos rezultatele complete ale zilei si cronicile aferente:

Voluntari - FC Botosani 1-2 (I.Gheorghe 10' / Miron 66', Chindris 86')

Min.86: Chrindris aduce oaspetii in avantaj. Dupa o noua centrare de mare efect a lui Roman, la finalizare a ajuns acum al doilea fundas central al moldavilor. Ramniceanu este invins..

Min.66: Fundasul Andrei Miron egaleaza printr-o lovitura de cap, dupa o centrare excelenta oferita de Mihai Roman, fostul jucator de la FCSB, din lovitura libera.

Min.10: Ion Gheorghe a deschis scorul la Voluntari cu un sut din interiorul careului mare, dupa o faza in care gazdele au recuperat balonul, la capatul unei pase gresite a lui Andrei Chindris.

Liga 1: FC Botosani o intoarce pe Voluntari desi a fost condusa la pauza

FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe 2-1 (Gnohere 56' - penalti, Tanase 61' / Karanovici 27')

Min.61: Florin Tanase marcheaza un gol frumos dupa o faza superba a ros-albastrilor, creata de Coman, care si-a bifat un assist cu aceasta ocazie.

Min.56: Gnohere egaleaza din penalti pentru FCSB. A fost un contact in careu la care Tanase a cazut foarte usor, cei de la Sepsi au protestat dur fata de arbitrul Fesnic, dar pana la urma s-a dat lovitura de la 11 metri.

Min.27: Karanovici marcheaza dupa o faza fixa, dupa ce il lobeaza fin pe Balgradean. Cristea putea scoate de pe linia portii, dar a alunecat hilar fix in momentul in care trebuia sa degajeze...

Liga 1: FCSB se impune acasa cu Sepsi si Vintila ajunge la 10 meciuri la rand fara infrangere

Pana acum, in aceasta runda, a doua din cadrul returului sezonului regular, au mai avut loc rezultatele:

Viitorul - Chindia 3-0

Gaz Metan Medias - Hermannstadt 1-1

CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0

Luni mai sunt programate si alte doua partide, dupa urmatorul program:

18:00: Astra Giurgiu - Politehnica Iasi

20:30: Universitatea Craiova - Dinamo

Toate partidele sunt televizate pe DigiSport, TelekomSport si LookTV.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Liga 1 meciurile de duminica, #Liga 1 etapa 15 meciuri duminica , #stiri Liga I