Liga 1: Petrolul si Rapid, egal spectaculos, dar fara goluri

Sambata, 16 August 2014, ora 22:50
4085 citiri
Liga 1: Petrolul si Rapid, egal spectaculos, dar fara goluri

Petrolul Ploiesti si Rapid Bucuresti au terminat la egalitate, scor 0-0 in ultimul meci al zilei de sambata din Liga I, etapa cu numarul 4, sezonul 2014/2015.

Meciul a fost unul spectaculos, cel putin in prima parte, cand s-au inregistrat multiple ocazii de gol.

A inceput Petrolul mai in forta, cu o sansa a lui Mustivar in minutul 13, care a reluat putin peste poarta cu capul. Un minut mai tarziu, Coman a avut un sut puternic in careu, mingea s-a lovit de mana lui Mustivar, dar arbitrul Kovacs nu a dat penalti.

Petrolul a incheiat prima parte cu 3 ocazii mari, semnate Mutu, Albin si De Lucas, completand imaginea de dominare a jocului. Primele 45 de minute s-au incheiat cu un gol anulat Rapidului, dupa un fault in atac al lui Ciolacu.

Si partea secunda a inceput in nota de dominare gazda, cu doua ocazii semnate Tamuz si Marinescu, care nici acum nu l-au putut invinge pe Bornescu.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit in minutul 55, cand Dica a ratat inexplicabil golul de 1-0, in fata unui Pecanha cazut. Doar Hoban i-a salvat pe petrolisti de la un gol ca si facut.

Pe final, Mutu a mai ratat o sansa buna, cu o lovitura de cap alaturi de tinta, in minutul 79.

Un egal alb care insa a tinut fanii de pe stadionul Ilie Oana cu sufletul la gura. Petrolul s-a pregatit astfel pentru jocul de joi cu Dinamo Zagreb, din play-off-ul Europa League, in timp ce Rapid a obtinut un punct imens intr-o deplasare extrem de dificila.

Echipele de start:

Petrolul: Pecanha - Beta, Alves, Hoban, Fanchone - De Lucas, Mustivar - Albin, Mutu, Teixeira - Tamuz.

Rezerve: Bolboasa, Peteleu, Nkoy, Nepomuceno, Astafei, Marinescu, Satli.

Rapid: Bornescu - Savin, Mera, Tanc, Stoica - Dica, Negru - Coman, Rosu, Cojocnean - Ciolacu.

Rezerve: Draghia, Iacob, Pancu, Sandulescu, Balint, Bus, Martin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#petrolul rapid egal fara goluri, #cronica rapid petrolul liga I, #rapid petrolul egal etapa 4 , #stiri Liga I