Liga 1: Steaua castiga la Iasi si se distanteaza din nou fata de Craiova

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 22:28
10784 citiri
Liga 1: Steaua castiga la Iasi si se distanteaza din nou fata de Craiova
Foto: hepta.ro

Steaua Bucuresti a castigat cu 2-0 la CSM Poli Iasi, in ultima partida a zilei de duminica din Liga 1, in etapa cu numarul 14 a stagiunii 2016/2017, prima din sezonul regulat.

Golurile au fost marcate de Gabi Tamas si de Denis Man, ultimul aflat la prima reusita in tricoul Stelei, de la sosirea de la UTA.

Gabi Tamas a marcat un gol fabulos in minutul 35, de la circa 25-30 de metri, ulterior unei lovituri libere la care a pasat scurt cu Boldrin. Golul vine intr-un moment nu tocmai linistit pentru fundas, care a fost surpins intr-o ipostaza deloc propice pentru un sportiv de performanta, in Centrul Vechi din Bucuresti.

Steaua nu a fost tocmai linistita pe final, avand in vedere ca la 1-0, in minutul 81, Andrei Cristea a lovit bara cu un sut frumos din coltul careului.

A urmat insa golul marcat de Man in minutul 85, care a adus linistea in tabara stelista. Oaspetii se impun in Liga 1 dupa o pauza de 2 meciuri consecutive, esec cu Medias si egal cu Mures in acest rastimp.

Trebuie adaugat faptul ca Steaua a evoluat din minutul 6 in superioritate numerica, dupa ce Boiciuc a avut un fault criminal la adresa lui Ovidiu Popescu, grav accidentat in urma acestei faze, trimis imediat la spital.

Steaua are acum din nou 3 puncte peste CSU Craiova si poate pregati in liniste jocul de la FC Zurich, de joia viitoare din grupele Europa League.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci, Steaua castiga cu 2-0!

Min.85: GOOOOOOOOOOOOOOL Steaua!!! Denis Man puncteaza primul gol in tricoul Stelei, dupa o pasa excelenta primita in plin careu de la Enache.

Min.82: Iese Sato, intra Badic, ultima schimbare la Poli.

Min.81: Uriasa ratare Iasi! Sutul lui Cristea la coltul lung nimereste bara si apoi ajunge in bratele lui Nita. Gazdele au minute bune de dominare!!

Min.78: Ocazie buna Iasi, dar Nita prinde cu greu un sut de la distanta.

Min.77: Galben si pentru Bourceanu. A inceput o ploaie torentiala la Iasi, multi fani deja au plecat de la stadion.

Min.71: Galben pentru Cretu, tinere de tricou la Adi Popa.

Min.65: A doua schimbare la gazde, intra Piccioni in locul lui Tiganasu.

Min.58: Ultima schimbare la Steaua, iese Golubovici si intra Achim.

Min.54: Prima schimbare la Iasi, iese Gheorghe, intra Andrei Cristea, fostul stelist.

Min.52: Steaua este si acum la controlul partidei, Iasiul cu 10 oameni nu poate sa forteze mai mult.

Incepe partea secunda!

Min.46: Iese Pintilii, intra Adi Popa, este a doua schimbare la Steaua.

Pauza, 1-0 Steaua la Iasi, dupa un gol magnific al lui Gabi Tamas, renegat in ultima vreme la Steaua din cauza problemelor extrasportive.

Min.45: Pintilii ia un galben dupa un fault dur la mijlocul terenului.

Min.35: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steauaaaa!!! 1-0 pentru oaspeti, dupa un gol fabulos reusit de Tamas, sut de la distanta din lovitura libera, fara replica pentru Caparco.

Min.24: Steaua domina inceputul de meci, dar ocaziile nu vin.

Min.17: Prima sansa a Iasiului, Mihalache a reluat din voleu de la cativa metri de poarta, dar balonul a zburat mult peste.

Min.15: Sut periculos de la distanta Pintilii, usor alaturi.

Min.14: Prima schimbare la Steaua, iese Popescu, accidentat la faza precedenta si intra Man.

Min.12: Inceput prudent al Stelei, care se arata foarte timida in atac.

Min.6: Rosu direct la Iasi! Boiciuc are o intrare criminala la Ovidiu Popescu si este trimis la vestiare. Faultul a fost extrem de dur, iar Popescu se putea alege cu o grava accidentare...

Incepe partida!

20.34: S-a tinut un moment de reculegere in memoria victimelor de la Colectiv.

20.31: Avem imagini de la Iasi, este o atmosfera frumoasa, ne pregatim de meci.

Steaua Bucuresti vine dupa o victorie in Cupa tot in Moldova, la Foresta Suceava, scor 2-1, in timp ce Poli Iasi s-a calificat si ea in optimile Cupei, dupa 2-0 la Metalurgistul Cugir, echipa de Liga III.

Echipa militara se afla sub presiunea celor de la CSU Craiova, care au castigat meciul cu Pandurii, scor 2-1, fiind acum la egalitate cu Steaua, la 27 de puncte.

Iesenii, cu noul antrenor Eugen Neagoe pe banca, au o situatie foarte delicata in Liga 1, fiind pe locul 12 cu doar 12 puncte acumulate.

Echipele de start:

Poli Iasi: Caparco - Voicu, Mihalache, Frasinescu, Sato - Mitici, Cretu - Bole, Gheorghe, Tiganasu - Boiciuc.

Steaua: Nita - Ovidiu Popescu, Tamas, Moke, Momcilovici - Bourceanu, Pintilii - Enache, Boldrin, De Amorim - Golubovici.

Partida va fi in direct pe DigiSport, DolceSport si LookTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#CSM Poli Iasi Steaua live text, #live Steaua Iasi Liga 1, #Steaua Poli Iasi live etapa 14 , #stiri Liga I