Liga 1: Universitatea Craiova si CFR, egal cu multi nervi, in avantajul lui FCSB

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 22:28
11760 citiri
Liga 1: Universitatea Craiova si CFR, egal cu multi nervi, in avantajul lui FCSB
Foto: Hepta.ro

Universitatea Craiova si CFR Cluj au terminat la egalitate in marele derbi al rundei curente din Liga 1, din etapa cu numarul 4 din play-off, scor 0-0 in stagiunea competitionala 2018/2019.

Un egal care o poate avantaja pe FCSB, daca aceasta va castiga luni seara in meciul de acasa cu cei de la Sepsi.

Prima parte a jocului de la Craiova a fost una frumoasa, placuta ochiului, cu multe ocazii de gol, inceputa cu emotii pentru gazde, dupa doua sanse destul de mari ratate de Omrani.

Craiova a inceput destul de tarziu sa urce la timona jocului, ratand totusi prima mare ocazie de gol in minutul 19. A fost un sut din lovitura libera al lui Cicaldau, a respins gresit Arlauskis in fata, iar Kevin Boli a intervenit salvator pentru a scoate mingea in corner.

Deac l-a incercat apoi pe Pigliacelli cu suturile sale, iar mitanul s-a incheiat cu o ocazie mare de tot a lui CFR, poate cea mai mare a ardelenilor din meci, sut lobat al lui Bud dupa o centrare a lui Deac de pe flancul drept, italianul iesise gresit, dar balonul s-a dus peste.

Repriza secunda a oferit mai putin spectacol fotbalistic in comparatie cu prima, Craiova a tot insistat in continuare, dar s-a vazut oboseala echipei lui Mangia, o oboseala combinata si cu o lipsa de idei cronica de la mijloc in sus, totul coroborat cu maniera echipei lui Dan Petrescu, care a venit la Craiova cu ideea clara de a nu pierde si de a nu forta absolut nimic.

S-a terminat meci alb si singura echipa care profita e FCSB, care ramane cu un punct avans peste olteni si poate veni la doar 3 puncte in spatele marilor rivali, daca stelistii triumfa luni cu Sepsi.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci, 0-0 intre cele doua echipe.

Min.92: Conflict intre Manea si Barbut in careul oaspetilor.

INFO: 3 minute de prelungire vom avea!

Min.89: Ultima schimbare la CFR, iese Deac si intra Peteleu.

Min.87: Rateaza fostul jucator al lui Hagi, destul de mult peste poarta s-a dus balonul..

Min.86: Ocazie importanta acum a Craiovei, lovitura libera din pozitie centrala, dupa un fault la Barbut. Circa 20 de metri e distanta..

Min.77: Cristea incearca un sut fantezist de la distanta, mult aiurea. Si a doua schimbare la oaspeti, iese Bud si intra Moutinho.

Min.75: Inca o schimbare la olteni, iese Carlos Fortes, extrem de slab azi si intra Cristi Barbut.

Min.73: Actiune impetuoasa a lui Deac, a driblat cativa jucatori, sut-centrare in plin careu, dar prinde acelasi portari italian.

Min.70: Sut si Costache de la distanta, prinde iarasi Pigliacelli.

Min.68: Prima schimbare si la Craiova, iese Mihaila si intra Bic.

Min.67: Sut bun Bordeianu de la distanta, boxeaza Pigliacelli, putea sa repete isprava din meciul cu Astra jucatorul ardelean, cand a marcat unicul gol al partidei.

Min.64: Prima schimbare din meci, la CFR, iese Paun si intra Costache.

Min.63: Mare ocazie Omrani, lob peste un Pigliacelli care a iesit total aiurea, balonul se scurge chinuitor alaturi...

INFO: E bine Boli, va juca in continuare.

Min.55: Boli s-a ridicat de pe gazon, pare insa serios comotionat, sa vedem daca va continua partida.

Min.54: Accidentare extrem de dura a lui Boli, fundasul a cazut extrem de rau dupa un contact aerian cu Fortes..medicii au intervenit de urgenta...

Min.47: Intrare dura a lui Kelici la mijlocul terenului, vede galben imediat.

Incepe partea secunda!

Pauza, 0-0 intre Craiova si CFR Cluj, frumos meci am avut pana acum!

Min.45: Centrare buna Deac de pe flancul drept, Bud din cativa metri reia gresit, balonul se duce din bolta peste bara, ce sansa CFR!!

Min.43: Frumoasa faza cominativa a Craiovei, prinde Arlauskis dupa un sut bun al lui Fortes, dar si el pe centrul portii.

Min.37: Deac trimite periculos din lovitura libera, foarte aproape de careu, da pe centrul portii insa si prinde Pigliacelli.

Min.35: Bancu se resimte dupa un contact cu Manea, nu a fost nimic neregulamentar, intervin medicii pe gazon.

Min.29: Deac se duce la intimidare la Andrei Cristea, vede si el galben de la Marius Avram.

Min.24: Sut slab de la distanta al lui Paun, prinde usor Pigliacelli.

Min.19: Ocazie imensa Craiova! Sut din lovitura libera Cicaldau, respinge in fata Arlauskis, vine Boli salvator in careul mic si duce mingea in corner! Incepe Craiova sa joace, avem meci astazi, avand in vedere ca CFR se pare ca a venit la un 0-0 mic..

Min.15: Craiova cere penalti dupa ce mingea l-a lovit in mana in careu pe Bordeianu, multe proteste la aceasta faza. Avram a facut semn ca meciul sa continuie!

Min.10: Martici a incercat un sut din coltul careului la coltul lung, dar balonul s-a dus paralel cu poarta..

Min.6: Galben Bancu pentru o tragere de tricou care a sosit la timp, oprind o contra periculoasa a oaspetilor.

Min.2: Omrani are doua ocazii imense, debut nefericit pentru apararea Craiovei, care s-a balbait incredibil..CFR putea da lovitura inca din debut.

Incepe partida!

20.32: Au intrat cele doua echipe pe gazon, ne pregatim de marele meci!

20.30: Avem primele imagini de pe arena Ion Oblemenco, e o atmosfera splendida, Craiova va face totul ca sa invinga si sa ramana in lupta pentru titlu.

Este poate ultima sansa a Craiovei de a mai ramane in lupta pentru titlu, avand in vedere ultimul rezultat, si anume esecul cu cei de la FCSB, esec care i-a dus pe locul 3, la 7 puncte in spatele clujenilor.

Chiar si fara Koljici, avand un stadion plin in spate, Universitatea spera la o minune, chiar si dupa esecul din Cupa, un 1-2 cu Viitorul in prima mansa a semifinalelor acestei competitii.

Nici CFR nu vine dupa un rezultat bun in Cupa, elevii lui Dan Petrescu pierzand acasa cu Astra, scor 1-3.

Echipele de start:

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Ferreira - Martic, Mateiu, Mihaila, Cicaldau, Bancu - Forets, Cristea.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Deac - Omrani, Bud, Paun.

Arbitru: Marius Avram.

Partida se televizeaza pe Telekom Sport, Digi Sport si Look.

Jocul se disputa pe Stadionul Ion Oblemenco, cu o capacitate de 30944 locuri.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Craiova CFR Cluj live derbi Romania, #live cronica meci Liga 1 Craiova , #stiri Liga I