Liga I: Astra invinge Ceahlaul dupa un final spectaculos

Duminica, 21 Aprilie 2013, ora 19:03
2252 citiri
Liga I: Astra invinge Ceahlaul dupa un final spectaculos

Astra a invins Ceahlaul Piatra Neamt cu 4-2 in etapa cu numarul 27 din Liga I, dupa un meci cu un final spectaculos, ultimele patru goluri fiind marcate in ultimele 13 minute de joc.

Giurgiuvenii aveau nevoie de victorie pentru a se lupta in continuare la cupele europene, impreuna cu Pandurii, Dinamo si Petrolul. Ceahlaul era disperata sa invinga pentru a ramane in lupta de ramanere in Liga I, asa ca jocul nu avea de ce nu sa fie unul disputat.

Golubovic a deschis scorul pentru oaspeti in minutul 8 din penalti, egalarea Astrei venind la final de prim mitan, prin Fatai. Fostul atacant al Farului a facut o dubla dupa reluarea jocului, el facand 2-1 in minutul 77. Pana atunci, Astra ratase mult, sutand de 3 ori in bara!

Finalul a fost chiar spectaculos, cu un joc pe contre si multe goluri de o parte si de alta. 3-1 a fost realizat rapid, Astra marcand prin Youseff pentru o distantare ce se parea decisiva.

Dar nemtenii nu au renuntat, reducand din handicap prin Andrei Pavel, in minutul 83, care a profitat de o gafa defensiva a gazdelor.

Scorul final a fost insa 4-2, gol Bukari cu trei minute inainte de final. Ceahlaul ramine pe locul 14, cu 27 de puncte, cu doar doua peste Concordia Chiajna, insa cu emotii mari in ceea ce primeste salvarea de la retrogradare.

Echipe de start:

Astra: S. Lung jr - Matel, A. Muresan, Ben Youssef, Morais - Tembo, Florescu, Budescu, Di Stefano - Fatai, Ivanovski.

Rezerve: Gavrilas, Ben Djemia, Enache, Boukari, Barbaianu, Melinte, De Amorim.

Ceahlaul: Miron - Moreno, Dumitras, Ichim, Marc - Monroy, Achim - M. Constantinescu, Golubovici, Ad. Gheorghiu - Titone.

Rezerve: Jovici, Barna, Cazan, Tolimir, Lukanovici, A. Pavel, Stefanescu.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#cronica astra ceahlaul liga I, #meci etapa 27 liga I astra, #astra invinge ceahlaul meci liga I, #spectacol astra ceahlaul meci cronica , #stiri Liga I