Liga I: Dinamo isi revine si castiga cu Vaslui

Duminica, 28 Iulie 2013, ora 23:30
2520 citiri
Liga I: Dinamo isi revine si castiga cu Vaslui

Dinamo Bucuresti a invins pe FC Vaslui cu 2-0, goluri marcate de Rotariu si Matei, ultimul din penalti, in etapa cu numarul 2 a Ligii I, ultima partida a zilei de duminica.

Putine ocazii s-au putut remarca in jocul dintre Dinamo Bucuresti si FC Vaslui, in prima sa parte. Un gazon absolut execrabil, la 10 zile dupa ultima sa folosinta, la Astra - Omonia, putini fani in tribune, ingrediente deloc favorabile unui meci spetaculos de fotbal deci, au dus la un joc de slaba factura in primele sale 45 de minute. De remarcat doar ocazia imensa a lui Pape Ndaw, in primele 10 minute, jucatorul de culoare nefiind in stare sa impinga mingea in plasa, desi poarta era goala.

Partea secunda a inceput furtunos, in sensul in care Dorin Rotariu, introdus la pauza in locul lui Joel Thomas, a profitat de balbaiala defensivei vasluiene si a deschis scorul in minutul 57, la nici un sfert de ora de la introducerea sa pe teren. Dinamo a fost clar echipa mai ofensiva, mai prezenta in joc in partea secunda, trupa lui Ilie Stan fiind parca speriata sa intreprinda ceva in ofensiva.

Ndaw a mai avut o mare ocazie, nereusind sa il depaseasca pe Straton in pozitie de 1 la 1, pentru ca Laurentiu Rus sa aiba si el o sansa interesanta, sutul sau de la distanta in forta fiind respins greu de portarul ex-rapidist.

Vaslui, per total, a parut o echipa limitata si nu a avut concret vorbind, nicio ocazie mare de gol. Poate in afara de un sut puternic al lui Celeban, venit in prelungirile jocului, scos greu de Balgradean, in corner. Nu avea sa fie ultima intamplare in acest joc, pentru ca in ultimele secunde ale partidei, s-a dictat un penalti pentru Dinamo.

Balint a fost oprit in postura de ultim aparator de portarul Straton, care a fost eliminat si s-a dictat penalti. Antal a intrat ca portar, pentru ca Vasluiul isi incheiase schimbarile, a parat primul sut al lui Matei, dar pentru ca unii fotbalisti intrasera in careu, penaltiul s-a repetat. Matei nu a mai gresit si 2-0 este scorul final al jocului.

Dinamo va juca etapa viitoare la Viitorul Constanta, in ultimul meci in asteparea unicului derbi, Dinamo - Steaua.

Caseta tehnica a jocului:

Echipe de start:

Dinamo: Balgradean - Fai, Dr. Grigore, Durimel, S. Filip - C. Matei, L. Rus, Elton, Curtean - Thomas, Pape.

Rezerve: Naumovski, Rotariu, Asanovici, V. Lazar, V. Balint, Boubacar, Danciulescu.

Antrenor: Gigi Multescu.

FC Vaslui: Straton - Celeban, Cordos, Varela, Salageanu - Caue - Antal, Lovrecici, Buhaescu, L. Sinmartean - Temwanjera.

Rezerve: Cerniauskas, Ortiz, Pozder, Viveiros, Popovici, Balaur, Buziuc.

Antrenor: Ilie Stan.

Arbitru: Alexandru Tudor.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#dinamo bate vaslui liga I, #cronica dinamo vaslui liga I, #etapa 2 cronica dinamo vaslui , #stiri Liga I