Liga I: Petrolul castiga pe final de joc la Otelul Galati

Duminica, 11 August 2013, ora 19:05
2225 citiri
Liga I: Petrolul castiga pe final de joc la Otelul Galati

Petrolul Ploiesti a castigat cu 2-1 jocul de la Otelul Galati, din etapa cu numarul 4 a Ligii I, sezonul 2013/2014, cu goluri marcate de Hamza si Geraldo Alves, respectiv Sergiu Costin pentru gazde, care au si deschis scorul.

Petrolul venea la Galati dupa o calificare fantastica in Europa, in turul III preliminar Europa League, ulterior unui joc la Vitesse Arnhem, decis de golul lui Grozav in practic ultima faza a meciului. Otelul incepuse bine campionatul, avusese doua victorii din doua posibile, in primele doua etape, dar runda precedenta pierduse tot in ultima faza la Pandurii, dupa o lovitura libera a lui Eric.

Partida a inceput in forta la Galati, cu doua goluri marcate in primele 22 de minute. In primul rand Sergiu Costin a spart gheata dupa o executie exceptionala, sut puternic de la 30 de metri, la coltul scurt, pentru ca doua minute mai tarziu Geraldo sa egaleze pentru oaspeti. Boudjemaa a centrat din corner, mingea a picat in careu, iar brazilianul Geraldo a sutat in poarta, dupa mai multe greseli in defensiva galateana.

Ritmul s-a mai stins pe final de prim mitan, prima parte incheindu-se la egalitate, scor 1-1.

Dore a ratat o ocazie uriasa dupa primul sfert de ora al partii secunde, cand scapat singur cu Branet, a sutat fix in portar.

Finalul a adus insa victoria pentru oaspeti, un 2-1 adus de Hamza, care a sutat perfect la coltul lung, din pasa in forta a lui Boudjemaa, de pe flancul drept.

Otelul are asadar doua esecuri la rand, dupa doua victorii la debut de Liga I, in timp ce Petrolul se poate lauda cu o linie de clasament fara esec, cu doua victorii si doua remize.

Echipele de start:

Otelul: Branet - Antunes, Sarghi, Sergiu Costin, Popescu - Neagu, Filip, Giurgiu - Iorga, Astafei, Marquinhos.

Rezerve: Bosneag, Cojoc, Milea, Adascalitei, Bajenaru, Paraschiv, Gavrila.

Petrolul: Pecanha - Achim, Geraldo, Manasse, Guilherme - Hoban, Mustivar - Boudjemaa, Teixeira, Grozav - Dore.

Rezerve: Valnicius, Alcenat, Hamza, Camara, Priso, Romario, De Lucas.

Arbitru: Alexandru Tudor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#petrolul invinge otelul liga I, #liga I etapa 4 petrolul invinge, #cronica otelul petrolul victorie oaspeti , #stiri Liga I