LPF a anuntat echipa etapei: Care sunt surprizele

Luni, 03 August 2015, ora 17:40
2021 citiri
LPF a anuntat echipa etapei: Care sunt surprizele
Foto: LPF

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat luni echipa etapei cu numarul trei din Liga 1.

Printre jucatorii care si-au castigat locul intre cei mai buni fotbalisti ai rundei precedente se afla nume ca Frasinescu, Bejan, Tiganasu, Axente sau Tudorie.

Iata cum arata echipa etapei 3 din Liga 1, in viziunea LPF:

PORTAR

Silviu Lung (Astra / 26 ani / 3 jocuri) - Desi a evoluat in orasul natal, iar pe banca adversa s-a aflat tatal sau, a facut un meci mare, contribuind decisiv la prima victorie izbutita de astrali in actuala editie a Ligii 1.

APARATORI

Jean Sony Alcenat (Steaua / 29 ani / 1 joc, FOTO) - Cel mai bun fundas dreapta din editia trecuta, a fost trimis de Mirel Radoi pe teren in ultimele 35 de minute, iar la scurt timp a oferit un assist lui Tudorie. Intrarea sa a schimbat jocul campionilor.

Cosmin Frasinescu (CSMS / 30 ani / 3 jocuri) - Cele 236 de meciuri stranse pe prima scena in precedentele 12 sezoane s-au vazut in acest start de campionat, in care Frasinescu a aratat ca s-a integrat perfect in stilul impus de Napoli.

Florin Bejan (ASA / 24 ani / 3 jocuri) - Desi a ramas fara experimentatul Marius Constantin, alaturi de care a facut in stagiunea trecuta o pereche foarte buna in centrul defensivei, evolutiile lui Bejan din meciurile cu Astra si Concordia au aratat maturitate in joc, un aspect care contribuie mult la cresterea calitativa a prestatiilor sale.

Alexandru Tiganasu (CSMS / 25 ani / 3 jocuri) - A dominat banda stanga, evolutiile sale fiind in crestere de la meci la meci.

MIJLOCASI

Razvan Marin (Viitorul / 19 ani / 3 jocuri) - Duelul echipelor cu cele mai mici medii de varsta, Viitorul-Dinamo a fost decis de doi pustii care calca pe urmele parintilor, Razvan Marin si Patrick Petre. Primul a evoluat tot meciul si a pus in permanenta presine pe adversari.

Tiago Lopes (CFR Cluj / 26 ani / 3 jocuri) - A fost unul dinte cei mai buni jucatori utilizati de CFR in acest start de campionat, reusita din poartea Stelei venind ca o confirmare a evolutiilor sale pozitive.

Cosmin Matei (Dinamo / 23 ani / 3 jocuri) - Dupa ce in vara a decis sa ramana la Dinamo, mijlocasul "alb-rosilor" a inceput foarte bine noul sezon. In ultima partida, la Ovidiu, a pasat decisiv la golul izbutit de bucuresteni.

Fernando Boldrin (Astra / 26 ani / 3 jocuri) - Cu un gol si si un assist, brazilianul transferat de la Concordia a fost jucatorul meciului de pe Extensiv. Anul 2015 este unul excelent pentru acesta, asta deoarece a inscris de 5 ori si a contabilizat 6 pase decisive.

ATACANTI

Mircea Axente (ASA / 28 ani / 3 jocuri) - Golul din Supercupa si cele doua din campionat fac din Mircea Axente omul inceputului de sezon pentru mureseni.

Alexandru Tudorie (Steaua / 19 ani / 3 jocuri) - Trimis pentru intaia oara din primul minut pe teren, tanarul atacant transferat de la Otelul, i-a rasplatit antrenorului increderea acordata cu un gol in urma caruia Steaua a salvat un punct.

ANTRENOR

Marius Sumudica (Astra / 44 ani) - Si-a mobilizat bine elevii, astfel acestia au depasit "episodul ASA". La Craiova, "Sumi" a continuat seria schimbarilor reusite din stagiunea trecuta, introducerea lui Dandea in locul decarului Budescu dovedindu-se a fi decisiva.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#LPF echipa etapei, #echipa etapei Liga 1 , #stiri Liga I