O echipa din Liga 1 are un nou antrenor - oficial

Vineri, 11 Ianuarie 2019, ora 22:00
5566 citiri
O echipa din Liga 1 are un nou antrenor - oficial
Foto: Facebook/Concordia Chiajna

Noul antrenor al echipei de fotbal Concordia Chiajna, Adrian Falub, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a mai salvat formatia ilfoveana de la retrogradare in 2016 si spera sa reuseasca acelasi lucru si la finalul actualului sezon.

"Este o revenire placuta la Chiajna, m-am revazut cu oameni cu care am lucrat foarte bine. Sportiv cred ca suntem intr-o situatie nu disperata, dar dificila. Asta pentru ca suntem in postura de a ne salva de la retrogradare si sunt constient ca nu va fi usor. Trebuie sa muncim mult. Eu nu sper sa ne salvam de la retrogradare, ci spun ca trebuie sa ne salvam de la retrogradare, asta e cel mai important. Eu am mai salvat Chiajna o data, sper sa se repete situatia de atunci. Daca nu ma insel, cred ca atunci eram intr-o situatie mai grea decat acum si ne-am salvat, sper sa reusesc si acum", a spus Falub la conferinta in cadrul careia a fost prezentat oficial in functie.

"Alte echipe au avantajul ca au un nucleu de jucatori stabil, au un antrenor de mai mult timp... Deci au stabilitate. Asa ca din punctul asta de vedere suntem dezavantajati. Poate avem chiar ultima sansa la salvare. Dar cu toate astea am incredere ca ne putem salva. Trebuie sa ascultam si jucatorii, pentru ca poate au si ei nemultumiri", a adaugat el.

Falub sustine ca nu este interesat de motivele pentru care Concordia Chiajna a ajuns pe penultimul loc in clasamentul Ligii I, ci doar de modul in care poate redresa echipa. "Sper sa facem niste schimbari, dar nu neaparat de jucatori, ci de mentalitate. Trebuie ca toata lumea sa aiba in gand ca trebuie sa ne salvam de la retrogradare. Chiajna nu duce lipsa de CV-uri, de jucatori valorosi, ci duce lipsa de rezultate. Ce a fost insa nu ma intereseaza pe mine, sa analizeze altii. Acum pe mine ma intereseaza ce facem, ce putem sa schimbam ca sa iesim din situatia asta. In momentul asta lucrurile nu ne sunt favorabile pentru ca venim dupa o serie de rezultate proaste", a explicat el.

Noul tehnician, care a semnat un contract valabil pana in vara cu optiune de prelungire cu Concordia, sustine ca a fost putin luat prin surprindere de oferta. "Fotbal fara riscuri nu exista. Oriunde te duci iti asumi riscuri. Eu imi asum riscul de a veni la Chiajna. Asa am facut si data trecuta si mi-as dori ca lucrurile sa se repete intocmai. Nu ma sperie foarte tare situatia din clasament, incercam sa schimbam ce nu a mers bine. Pentru ca e clar ca nu a mers bine ceva daca echipa nu a reusit o victorie in ultimele sase meciuri. Contractul meu este pana in vara cu optiune de prelungire. Sunt alti antrenori care au cota buna si sunt chemati atunci cand li se pot oferi toate conditiile. Eu nu am avut niciodata privilegiul asta. Poate nu am cota foarte buna. Sper ca o data sa am si eu toate conditiile, sa am lot, sa nu am grija de nimic. E putin surprinzatoare venirea mea aici, pentru ca nici eu nu ma asteptam sa vin dupa vacanta", a mai afirmat el.

In varsta de 47 de ani, Adrian Falub este liber de contract din luna octombrie cand a fost demis de la gruparea din Liga a II-a, Universitatea Cluj. Tehnicianul a mai condus Concordia Chiajna intre noiembrie 2015 si iunie 2016, perioada in care a reusit sa salveze echipa de la retrogradare. Si atunci a preluat Concordia de pe penultimul loc, dar a incheiat sezonul pe pozitia a 11-a. El ii succede in functie lui Dorinel Munteanu, antrenor care si-a reziliat, luni, contractul cu gruparea ilfoveana.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#Adrian Falub Concordia Chiajna , #stiri Liga I